Mediator Anevelde

Behoefte aan een top mediator uit Anevelde die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Anevelde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Anevelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Anevelde gezocht?

Mediators uit Anevelde vergelijken

Mediator Anevelde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anevelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Holthone, Loozen en Hoogenweg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Anevelde

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Anevelde? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Anevelde te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Anevelde terecht voor:

  • Mediator scheiding Anevelde
  • Zakelijke mediation Anevelde
  • Familie mediation Anevelde
  • Mediation arbeidsconflict Anevelde
  • En meer

Alle mediators uit Anevelde

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Anevelde – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Anevelde. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Anevelde voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Anevelde.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Anevelde

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Anevelde weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Anevelde is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Anevelde gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te vinden. Door een paar stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Anevelde.

Scheiden in Anevelde is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Anevelde zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Anevelde die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Anevelde, via een betaalbare mediators

Scheiden Anevelde

Klik op de knop ‘Scheiden Anevelde‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Anevelde, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Anevelde

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Anevelde op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Anevelde.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Anevelde – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Anevelde. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Anevelde.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Anevelde voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Anevelde te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Anevelde.

Veelgestelde vragen over mediation in

Anevelde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Anevelde jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Anevelde.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Anevelde. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Anevelde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Anevelde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Anevelde

Het idee was degelijk

4 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jacob Smits

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Klaas Scholten

Simpel en snel

7 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Nancy van den Heuvel

Meelevend en vriendelijk

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Barbara van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Simon de Lange

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

1 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Frank Mulder

Persoonlijk afgestemd advies

30 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Rogier Koning

Niks meer te maken met mijn werk!

29 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Iris Martens

Content

2 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Hendrika Kuipers

Betrokken en aardig

27 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Paulus Maas

Gewoon prima

30 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Natascha de Haan

Geoefend mediator

27 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Renate Hoekstra

Goed geregeld De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

28 april 2020

- Mirjam Hermans

Hulp bij uit elkaar gaan

24 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Anouk van Beek

Prijs viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Marco van de Pol

Hulp bij (tiener)dochter

21 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Chantal Meijer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 april 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Martijn van Doorn

Niet prijzig

22 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Hendrika Gerritsen

De mediator was fijn!

20 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Mark Meijer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

22 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Kevin Groen

Eindelijk ruzie opgelost

20 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Tom Post

Moeilijke tijd afgerond

21 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- David Peters

Uiteindelijk van mijn baas af

13 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Michiel Schipper

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

12 april 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Peter Verhoeven

De mediator was goed!

16 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marcel van der Horst

Snel in contact

14 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Tom Wolters

Meer ontvangen dan verwacht

13 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Tamara van de Berg

Oprecht goed

9 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Marco van Vliet

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

12 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Cornelis Bakker

Ook voor werkgevers

12 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Dennis de Bruin

Profi en handig geregeld

10 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ronald Visser

Tevreden

12 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Natasja de Jong

Volledig neutraal

4 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jeroen Sanders

Geen kant gekozen

9 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Erwin de Koning

Ook voor werkgevers

3 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Elizabeth Willems

Dichter naar elkaar gekomen

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Wendy van Dam

Nalatenschap eerlijk gedeeld

5 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Jeroen van der Linden

Onzekere kwestie goed afgehandeld

3 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Sanne Gerritsen

Snel afgehandeld!

1 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Caroline Jacobs

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

5 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Marco van de Brink

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

31 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michel Prins

Vakkundig en vlug

17 maart 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Antonius Vink

De familie is weer een familie

21 februari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Chantal Kramer

Meelevend en welwillend

2 februari 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Adriana Bosman

Nalatenschap zo geregeld

21 januari 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- David Koning

Arbeidsconflict behendig aangepakt

2 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Natascha Schipper

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Deborah de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris de Haan

Vlugge offerte

1 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Huisman

snel geholpen

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Irene Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter van Doorn

Ideale tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rutger Willems

Perfecte website

21 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly van de Wal

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten van der Linden

Ideale website

22 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ingrid Kuijpers

Zeer verrast

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Roy van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Margaretha Postma

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bianca Mol

Dé tip

18 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacob van den Heuvel

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Gerrit Mol

Snelle offerte

15 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Kuipers

Super service

15 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja van de Velden

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mariska Bosman

De perfecte match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter Schouten

Prettige service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pieter van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

5 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Joost de Jong

Fijn!

25 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon Hendriks

Via Via maar dan beter

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Hermans

Vlugge offerte

13 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natascha Groen

Erg tevreden

1 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mariska Bakker

Goed contact

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniël Peeters

Dé tip

23 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Antonius van der Laan

Aangenaam verrast

19 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam Kuipers

Ideale website

9 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin Kok

Fijn!

5 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Natasja van der Meer

Goed contact

10 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny de Boer

Goed contact

2 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger Huisman

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Brenda van de Pol

Gevonden via forum

14 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Deborah van der Meulen

Via Via maar dan beter

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Hoekstra

Goed contact

4 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Charlotte de Bruin

betaalbaar en professioneel

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Jansen

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rogier de Wit

Eindelijk een fijne site

25 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marijke Jacobs

Duidelijke website

24 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse van der Horst

Dit werkt fijn

10 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriaan van der Horst

Snelle offerte

4 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Stefan van Dijk

Goed contact

2 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia Kuijpers

erg snel

25 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Daniël Huisman

Google is je grootste vriend

19 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

6 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van Wijk

Ideale website

31 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus van der Heijden

Fijne service

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tamara van Loon

Erg tevreden

18 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kim Bosch

betaalbaar en professioneel

14 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Jansen

snel geholpen

2 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Laura van der Linden

Goed contact

26 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrika van der Horst

Goed contact

19 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth Kuiper

Fijne service

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Esther van den Broek

Dé tip

5 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jan Bakker

Gevonden via forum

30 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Petronella Smits

Dé tip

22 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacob Vos

betaalbaar en professioneel

14 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Schouten

erg betaalbaar

10 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Schipper

Mediatorkaart is top!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Chantal van de Velde

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marinus Maas

Prettige service

19 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Yvonne Mulder

Ideale match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Verbeek

Duidelijke website

8 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jan Driessen

aangename service

29 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dirk Bos

Geen linkedin nodig

23 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van de Velden

Google is je grootste vriend

14 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Peeters

Fijn!

27 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Albert Dekker

Positieve ervaring

4 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marjolein Visser

Ideale match

5 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rob van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

29 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda de Leeuw

Super service

14 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Renate Scholten

Uitgelichte mediators uit Anevelde

Vechtstedemediators

Scholtensdijk 20
7771 CV Hardenberg
Nederland

0523 261 941
http://vechtstedemediators.nl/

Cupido Advocatuur

Veldsinklaan 29
7773 AJ Hardenberg
Nederland

0523 760 441
http://www.cupido-advocatuur.nl/

Blankestijn Advocaten & Mediation

De Schans 5b
7773 AA Hardenberg
Nederland

0523 745 320
https://www.blankestijnadvocaten.nl/