Mediator Nieuwerbrug

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Nieuwerbrug?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Nieuwerbrug verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Nieuwerbrug – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nieuwerbrug gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Nieuwerbrug
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwerbrug, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woerdense Verlaat, Haastrecht en Aarlanderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nieuwerbrug

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Nieuwerbrug? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nieuwerbrug te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Nieuwerbrug terecht voor:

  • Mediator scheiding Nieuwerbrug
  • Zakelijke mediation Nieuwerbrug
  • Familie mediation Nieuwerbrug
  • Mediation arbeidsconflict Nieuwerbrug
  • En meer

Alle mediators uit Nieuwerbrug

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nieuwerbrug – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nieuwerbrug. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nieuwerbrug voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nieuwerbrug.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nieuwerbrug

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Nieuwerbrug voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Nieuwerbrug weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Nieuwerbrug is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nieuwerbrug gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Nieuwerbrug.

Scheiden in Nieuwerbrug is altijd niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Nieuwerbrug zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwerbrug die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nieuwerbrug, via een betaalbare mediators

Scheiden Nieuwerbrug

Klik op de knop ‘Scheiden Nieuwerbrug‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nieuwerbrug, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nieuwerbrug

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw conflict op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwerbrug op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nieuwerbrug.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nieuwerbrug – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Nieuwerbrug te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nieuwerbrug.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nieuwerbrug voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nieuwerbrug te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nieuwerbrug.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nieuwerbrug

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nieuwerbrug jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nieuwerbrug.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nieuwerbrug. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nieuwerbrug en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nieuwerbrug die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nieuwerbrug

Simpel en vlug

3 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Barry Kuipers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Johanna Jonker

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Petra Hermans

Het idee van de mediation helpt echt

27 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Martinus Blom

Profi en vlot geregeld

27 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Christian de Bruijn

Gelukkig nu rustigere tijden

25 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Barbara de Vries

Verstandig geregeld

20 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Adriaan van Doorn

Een schouderklopje verdiend

25 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johanna van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Marcel Hendriks

De familie is weer een familie

18 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Richard Prins

Oprecht chapeau

17 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roy Gerritsen

Persoonlijk afgestemd advies

20 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Rogier van den Heuvel

Het idee uit de mediation helpt oprecht

19 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Eva Bakker

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

17 juli 2020

- Wouter Willemsen

Het idee uit de mediation helpt enorm

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Simone Schouten

Betrokken en sympathiek

12 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sharon Vermeulen

Boven verwachting

15 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Janneke van Dam

Tarief viel mee!

13 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Mark Koning

Een schouderklopje krijgen

10 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jelle Hendriks

Het idee was degelijk

12 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marloes Dekker

vlot afgehandeld

13 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Natasja Timmermans

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

9 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sebastiaan van Doorn

Moeilijke tijd afgerond

11 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Klaas Bos

vlot geregeld

9 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Maartje Evers

Gelukkig nu rustigere tijden

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Nathalie Dijkstra

Het plan was fatsoenlijk

5 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrikus van den Broek

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

7 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Iris Bosch

Veelal bereikbaar

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel besloten zo.

- Barry Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

2 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Elisabeth van der Meer

Niks meer te doen met mijn werkgever!

5 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Judith Dekker

Verwachtingen overtroffen

2 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sharon Meijer

Fatsoenlijk geregeld

2 juli 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Thomas Schouten

De familie is weer een familie

3 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Anna Visser

Nalatenschap zo afgehandeld

27 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Mariska van den Heuvel

Echt chapeau

1 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabrina Evers

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

30 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Dirk van de Veen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

26 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Iris Smit

Erfenis zo afgehandeld

27 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Rob Gerritsen

Erfenis zo geregeld

27 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Joyce van den Broek

Vakkundig en vlug

20 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Leonie van Veen

Tarief viel mee!

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jeffrey Prins

Pijnlijke tijd afgesloten

25 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nicole Vos

Oprecht objectief

17 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Barry de Lange

Moeilijke periode afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Peter van der Laan

Pijnlijke periode afgerond

16 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Cornelia Verhoeven

Vaak bereikbaar

18 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Evelien Janssen

Het idee uit de mediation helpt echt

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Kevin Hendriks

Niets meer te doen met mijn werkgever!

17 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Arie de Bruin

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marinus van der Meulen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Patricia de Jonge

Profi en snel geregeld

16 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sabine Gerritsen

Profi en vlot geregeld

10 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Björn Dijkstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

11 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Adriaan Koster

Geen kant verkiezen

12 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Margaretha Vink

Geen kant kiezen

9 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Mark Verhoeven

Niet duur

6 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Klaas Bos

Een lintje krijgen

5 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Claudia Vos

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

10 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Raymond de Groot

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

4 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Margaretha Dekker

Hulp bij scheiding

3 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Daniël Blom

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Diana van Vliet

Niet prijzig

3 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Klaas Schouten

Vechtscheiding voorkomen!

1 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Manon van Leeuwen

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Rogier Bosch

Dichter naar elkaar gekomen

29 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Kirsten de Koning

Betrokken en sympathiek

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Barry Groen

Onenigheid met dochter opgelost

3 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Matthijs van Veen

Pijnlijke tijd afgesloten

30 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Arjan Mol

Vechtscheiding voorkomen!

29 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Remco van den Broek

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

26 mei 2020

- Robin Veenstra

Meer gekregen dan verwacht

28 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marloes Hendriks

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Danny Blom

Niet duur

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicolaas de Koning

Menselijke benadering

24 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Guido de Bruin

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- David de Vries

Moeilijke tijd afgerond

23 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Adriaan van de Pol

Echt chapeau

23 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marc Veenstra

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

23 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Robertus Bosman

Betrokken en aardig

23 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ingrid de Lange

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

18 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Marjolein van der Laan

De mediator was verstandig!

17 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Kim de Vos

Niet prijzig

17 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Tessa van der Meulen

Betrokken en sympathiek

14 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jasper Koning

Geen testament, wel netjes verdeeld

12 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Karin Boer

Hulp bij (tiener)dochter

12 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jacobus van Leeuwen

Profi en snel geregeld

13 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Cornelia van der Laan

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

11 mei 2020

- Pieter Schipper

Na lang onrustig nu ontspanning

8 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Sabine de Bruin

Echt chapeau

14 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nicole Peters

Eindelijk van mijn leidinggevende af

7 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hanneke van Dijk

Menselijke aanpak

6 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Eveline van Beek

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

7 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Antonius Dijkstra

De familie is opnieuw een familie

8 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Janneke Bos

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Matthijs Mol

Veelal bereikbaar

6 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marieke Scholten

Moeilijke periode afgesloten

1 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Johan Molenaar

Echt chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Saskia Vermeulen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

7 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jacobus Vermeulen

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Joris van de Ven

Persoonlijke benadering

30 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Bart Dijkstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jolanda Koster

Het idee uit de mediation helpt echt

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jan Driessen

Niet alleen voor personeel

29 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Paul Kuiper

Onzekere kwestie goed afgehandeld

25 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Martijn Vink

Een schouderklopje krijgen

27 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Gerrit Hoekstra

Onenigheid met dochter opgelost

23 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Steven de Haan

Geen kant kiezen

22 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Melanie Scholten

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

22 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Brenda Kuiper

vlot afgehandeld

23 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Manon Janssen

Het idee uit de mediation helpt echt

23 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Marjolein Postma

Het idee uit de mediation helpt oprecht

21 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Janneke Schipper

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

22 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Simon van den Heuvel

Het idee uit de mediation helpt echt

17 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bram van der Horst

Profi en vlot geregeld

19 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Wendy van de Velde

Vlug in contact

15 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Bram Evers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

15 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Rob Huisman

Vlot opgelost!

17 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marianne Huisman

Simpel en snel

13 april 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Robert Molenaar

Geen kant verkiezen

11 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Roel de Vos

Verwachtingen overtroffen

10 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sabrina van der Heijden

vlot geregeld

16 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Wouter van de Pol

Niets meer te doen met mijn werk!

16 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Pascal van Doorn

Goed geregeld

9 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Marc van Doorn

Dichter naar elkaar gekomen

12 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Yvonne de Vos

Scheiding met zilveren randje

8 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Joris van de Wal

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

12 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Dennis Jansen

Het idee van de mediation helpt echt

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Leonie Kuiper

Geen kant kiezen

10 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Bart de Graaf

Nalatenschap eerlijk gedeeld

2 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Erwin van de Velde

Niet enkel voor werknemers

7 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Petra Huisman

Vechtscheiding voorkomen!

4 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Simon van der Horst

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

2 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Deborah Boer

Op maat afgestemd advies

6 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Jeroen de Ruiter

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

2 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel Gerritsen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 maart 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Peter van de Veen

Boven verwachting

21 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Guido Jansen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

15 februari 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jelle Prins

Ook voor werkgevers

31 januari 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Sebastiaan van Loon

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 januari 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Melanie Jonker

Echt chapeau

19 december 2019

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sebastiaan Schipper

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine Boer

Eindelijk een fijne site

27 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke Scholten

Super service

27 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sylvia de Vos

Ideale match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne Schipper

Snelle match via mediatorkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Christian van de Brink

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Blom

Lang leve google

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Jonker

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marinus van den Bosch

Goede werking van de website

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Albert Smits

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Bos

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Richard Verhoeven

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marleen Jonker

Snelle offerte

22 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marijke Willems

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anne Mulder

snel geholpen

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Lisette de Graaf

Goede werking van de website

17 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan de Bruin

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Eric Mulder

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Suzanne Smits

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sjoerd Veenstra

Erg tevreden

10 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Roy Wolters

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana van Dijk

Snelle match via mediatorkaart.nl

4 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erik Verhoeven

Google is je grootste vriend

25 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan de Wit

Lang leve google

17 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Jansen

Dé tip

10 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marjolein Dekker

Forum bood hulp

30 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Yvonne Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom Jonker

Perfecte website

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Paulus de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Brenda Janssen

Gevonden via forum

6 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erik de Groot

betaalbaar en professioneel

4 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana Verhoeven

Fijne service

14 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Gerardus Groen

betaalbaar en professioneel

9 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Joost van Dijk

snelle service

3 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Annemarie de Jong

Vlugge offerte

28 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Gerritsen

Vlugge offerte

23 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Janssen

erg snel

10 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Hanneke Gerritsen

Prettige service

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kevin de Boer

Lang leve google

3 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Jacobs

Voortreffelijke match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruud Kok

zeer rap geholpen

18 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sebastiaan van der Linden

Snelle offerte

10 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roy van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Hofman

Gevonden via forum

24 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Petra Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

22 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith van Dam

Goed contact

9 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda Janssen

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke van der Horst

aangename service

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jeroen van Dongen

snelle service

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Yvonne Jonker

snel geholpen

12 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Claudia Groen

aangename service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ivo van der Meer

snel geholpen

1 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michel Post

Super service

21 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erwin Bosman

erg betaalbaar

14 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels de Jonge

Ideale match

12 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke de Haan

Geen linkedin nodig

4 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud van der Meulen

Voortreffelijke match

26 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Renate Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Veenstra

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nathalie Bakker

Werkt goed dit

8 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joris Martens

Via linkedin niet hetzelfde

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Driessen

Eindelijk een fijne site

23 april 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander Schipper

Vlugge offerte

19 maart 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Mol

Perfecte website

19 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc Verhoeven

Prettige service

5 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Irene van Wijk

Fijne service

5 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Joris Scholten

Eindelijk een fijne site

19 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul Koning

Google is je grootste vriend

21 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van Wijk

Fijn!

20 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje van Dongen

Mediatorkaart is top!

19 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maartje van de Pol

Uitgelichte mediators uit Nieuwerbrug

Spoorlaan Advocaten

Spoorlaan 17
3445 AE Woerden
Nederland

0348 407 020
https://www.spoorlaanadvocaten.nl/

Letschert – Mediation

Gandhiweg 7
2807 RE Gouda
Nederland

06 50896100
http://www.letschert-mediation.nl/

UwMediator.nu | Huib den Hollander

Chopinplein 13
2421 TT Nieuwkoop
Nederland

0172 575 807
https://uwmediator.nu/