Mediator Oudenbosch

Wil jij een betaalbare mediator in Oudenbosch die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Oudenbosch verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oudenbosch – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oudenbosch gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Oudenbosch
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudenbosch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zevenbergen, Standdaarbuiten en Oud Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oudenbosch

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Oudenbosch? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oudenbosch te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Oudenbosch. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oudenbosch terecht voor:

  • Mediator scheiding Oudenbosch
  • Zakelijke mediation Oudenbosch
  • Familie mediation Oudenbosch
  • Mediation arbeidsconflict Oudenbosch
  • En meer

Alle mediators uit Oudenbosch

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oudenbosch – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oudenbosch. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oudenbosch voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oudenbosch.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oudenbosch

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Oudenbosch weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Oudenbosch stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oudenbosch gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Oudenbosch.

Scheiden in Oudenbosch is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Oudenbosch zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oudenbosch die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oudenbosch, via een betaalbare mediators

Scheiden Oudenbosch

Klik op de knop ‘Scheiden Oudenbosch‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oudenbosch, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oudenbosch

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oudenbosch op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oudenbosch.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oudenbosch – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Oudenbosch te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oudenbosch.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oudenbosch voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oudenbosch te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oudenbosch.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oudenbosch

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oudenbosch jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oudenbosch.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oudenbosch. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oudenbosch en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oudenbosch die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oudenbosch

Snel afgehandeld

3 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Paul Jansen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

29 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Bart Mol

Hulp bij scheiding

23 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Jan Martens

Profi en vlot geregeld

28 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Robert Hendriks

vlot afgehandeld

26 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Kirsten van de Wal

Prijs viel mee!

23 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Thomas Jansen

Gewoon prima

20 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Angela Mulder

Echtscheiding met zilveren randje

19 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maaike van de Ven

Verwachtingen overtroffen

22 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Martine Scholten

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

22 juli 2020

- Dennis van der Meulen

vlot afgehandeld

18 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Thijs van Wijk

Persoonlijke aanpak

23 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Vincent Martens

Pijnlijke periode afgerond

22 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Paulus de Vos

Snel geregeld

21 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Judith de Jong

Geoefend mediator

16 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ronald Kok

Gevoelige kwestie goed geregeld

18 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Manon van Dijk

Boven verwachting

13 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Nathalie van den Broek

Tarief viel mee!

10 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Koen Gerritsen

Hulp bij scheiding

14 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Gerardus van de Pol

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Pieter Veenstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

15 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Patrick Bakker

Ervaren mediator

8 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sylvia van der Laan

De familie is opnieuw een familie

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Dennis Smits

Niet alleen voor personeel

10 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Yvonne Dijkstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

6 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Dennis Blom

De familie is weer een familie

5 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Martine Driessen

Echt onpartijdig

4 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Ivo Huisman

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

4 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Adriaan de Ruiter

Simpel en vlot

1 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Wouter Peeters

Een schouderklopje krijgen

5 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marcel van der Meulen

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

4 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elisabeth Jacobs

Lastige tijd afgerond

2 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Matthijs van der Linden

Op maat afgestemd advies

27 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Martin de Koning

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

2 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Richard Hermans

Erfenis eerlijk verdeeld

27 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Rob Verhoeven

Dichter naar elkaar gekomen

23 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tamara van Dijk

Pijnlijke periode afgerond

25 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eveline Bosman

Ook voor ons als bedrijf

25 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Miranda van der Heijden

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Miranda van den Bosch

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

24 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jeroen Vermeulen

Eindelijk onenigheid opgelost

21 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Renate Post

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

24 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Rutger Willems

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Barbara Bos

Hulp bij uit elkaar gaan

18 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Marijke Driessen

Dikwijls bereikbaar

19 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Mirjam Molenaar

Van problemen vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Cornelia Scholten

Het plan was degelijk

19 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Stefan Maas

Ook voor werkgevers

13 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sander Dekker

Oprecht goed

15 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Kelly de Jonge

Conflict met werknemer opgelost

17 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Petra Kuipers

Na lang onrustig nu ontspanning

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sabrina van Loon

Echt objectief

8 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Daniëlle van de Pol

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

7 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Anouk Verbeek

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Bart Postma

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

9 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Nienke Hermans

Niet enkel voor personeel

6 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Sylvia de Boer

Verstandig afgehandeld

11 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Richard van de Ven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Michel Bakker

Gewoon fijn

7 juni 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Daniëlle de Jonge

Het idee uit de mediation helpt echt

4 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Johan Evers

De familie is weer een familie

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Matthijs Verhoeven

Snel geregeld

5 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Kim Kramer

Het idee van de mediation helpt oprecht

1 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmina de Lange

Het plan was aantrekkelijk

4 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Matthijs Jonker

Niets meer te doen met mijn werk!

30 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Edwin Jacobs

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Tamara van de Brink

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

28 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Christiaan van de Berg

Vlug in contact

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jolanda Mol

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sandra van der Horst

Boven verwachting

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jacobus van der Meulen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

27 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marloes van de Velde

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Remco van der Horst

Geen kant verkiezen

27 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Anita Verbeek

Pijnlijke tijd afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Christiaan de Vries

Echt chapeau

21 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Peter Vermeulen

Moeilijke tijd afgerond

26 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Monique de Bruijn

Echt chapeau

18 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Richard Post

Simpel en snel

24 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Paulus Groen

Ruzie met werknemer opgelost

16 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Petra Verbeek

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

16 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jelle Dekker

Arbeidsconflict kundig aangepakt

21 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Johannes van Veen

Geen kant gekozen

17 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Melanie van de Ven

Na lang turbulent nu ontspanning

20 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Maria van Doorn

Snel afgehandeld

12 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Robertus van der Meulen

Oprecht chapeau

15 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marco van Dam

Betrokken en aardig

11 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Marleen Peeters

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

13 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Manon Willemsen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Willem de Graaf

Na lang onrustig nu ontspanning

11 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Pascal Sanders

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

13 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Rogier van der Horst

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

11 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Maria Smeets

Oprecht chapeau

12 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Judith van de Wal

Snel geregeld

11 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Dennis Smeets

Professioneel en snel

8 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Bas Kok

Ook voor ons als bedrijf

6 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Astrid Gerritsen

Profi en handig geregeld

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Pieter Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Barry Mulder

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

6 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Karin Evers

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

3 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Ilona Schipper

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

5 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Raymond van de Velden

Eindelijk rustigere tijden

27 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Marije Koster

Oprecht goed

29 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Petronella Visser

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Roy Driessen

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Barbara Peeters

Een lintje krijgen

26 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marleen van de Velden

Echt chapeau

28 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacob Bosman

Hulp bij uit elkaar gaan

22 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- René Groen

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

21 april 2020

- Dirk Hofman

Niets meer te maken met mijn werk!

26 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michel de Ruiter

Erfenis zo afgehandeld

25 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Manon Koster

Vechtscheiding voorkomen!

20 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Stefan van de Wal

Profi en vlot geregeld

19 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Caroline Mulder

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

23 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Petra van de Velden

Niet alleen voor werknemers

20 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Steven Mol

Dichter naar elkaar gekomen

16 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Kelly de Jonge

Snel opgelost!

21 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marijke van de Pol

Arbeidsconflict behendig aangepakt

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Patricia Evers

De mediator was fijn!

18 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Femke Smit

Geen kant verkiezen

14 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Margaretha Groen

Nalatenschap netjes gedeeld

13 april 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Michel van Leeuwen

Geen kant gekozen

13 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Angela van der Meulen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

9 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Anouk van den Broek

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Mirjam Visser

Geen kant gekozen

10 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Adrianus Visser

Nalatenschap zo geregeld

13 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Michiel Koster

Pijnlijke tijd afgerond

7 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Michiel van der Heijden

Ervaren mediator

7 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Hanneke Hermans

Geen testament, wel netjes verdeeld

8 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Sander Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

5 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Sanne Willemsen

Geoefend mediator

9 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Sanne Smits

De mediator was fijn!

1 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Susanne Dekker

Een lintje verdiend

4 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eric Kramer

Conflict met personeelslid opgelost

30 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Rob Evers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

1 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marieke Smit

Meer ontvangen dan verwacht

30 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Maartje van Doorn

Content

17 maart 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Adrianus Kramer

Geen kant kiezen

21 februari 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Klaas van de Veen

Eindelijk rustigere tijden

9 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Dave van de Ven

Geen kant gekozen

8 januari 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Miranda van den Broek

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

3 januari 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Vanessa Boer

Mediatorkaart is top!

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Thomas Bosch

Ideale tip

2 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marleen Smeets

Positieve ervaring

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petrus Kuiper

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marieke Kok

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus de Boer

Duidelijke website

26 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Janneke Bakker

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim Groen

snelle service

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ruben van Beek

Ideale website

19 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jasper Janssen

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Smits

snel geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arie Bos

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sanne van Dam

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tamara Hofman

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Erwin van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marc Sanders

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel Scholten

Werkt goed dit

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander Veenstra

Ideale match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David Jacobs

Mediatorkaart werkt erg fijn

6 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke van de Pol

snelle service

5 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Miranda Schouten

Snelle offerte

27 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke Bakker

betaalbaar en professioneel

17 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Vanessa Timmermans

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry Verhoeven

Eindelijk een fijne site

5 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Saskia Hendriks

Super service

25 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anouk Sanders

Gevonden via forum

19 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Martine Janssen

De perfecte match

10 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Albert van de Pol

Forum bood hulp

9 januari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Ivo de Bruin

Aangenaam verrast

11 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Judith de Haan

Google is je grootste vriend

29 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Alexander Kuijpers

Prettige service

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van de Ven

snelle service

18 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ilse Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petra Smit

Prettige service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anouk van de Ven

Lang leve google

31 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul van der Heijden

Voortreffelijke match

26 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen Veenstra

Vlugge offerte

19 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

13 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin Blom

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra Martens

Vlugge offerte

1 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Wolters

Positieve ervaring

25 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tamara van Dijk

Vlugge offerte

14 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Dirk van der Heijden

Werkt lekker!

10 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus van Vliet

Lang leve google

24 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Veenstra

Werkt lekker!

22 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Laura Jansen

Perfecte tip

9 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Diana de Ruiter

Mediatorkaart is top!

30 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Yvonne van Wijk

Voortreffelijke match

24 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barry de Koning

zeer rap geholpen

14 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Charlotte Peters

Zeer verrast

11 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sanne Sanders

Goed contact

2 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelia Postma

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Charlotte Prins

Ideale tip

14 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Edwin de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Brenda Mulder

Werkt goed dit

4 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander Verhoeven

Ideale tip

23 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost van der Laan

Mediatorkaart is top!

16 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martinus de Boer

Positieve ervaring

13 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martine Meijer

Super service

5 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Judith Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

29 april 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline Scholten

Geen linkedin nodig

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Jonker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy de Haan

aangename service

28 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rutger Timmermans

Werkt lekker!

9 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Huisman

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabrina Smit

Eindelijk een goede site gevonden

2 januari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen Postma

Snelle offerte

14 januari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Mulder

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Brenda de Bruijn

Uitgelichte mediators uit Oudenbosch

Advocatenkantoor Swart

Vughtstraat 3
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 105
http://www.advocatenkantoorswart-roosendaal.nl/

Haans Advocaten Roosendaal

Vijfhuizenberg 50
4708 AL Roosendaal
Nederland

0165 592 000
http://www.haansadvocaten.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Brugstraat 73
4701 LD Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/