Mediator Rijkevoort

Behoefte aan een top mediator in Rijkevoort die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Rijkevoort verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rijkevoort – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Rijkevoort gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Rijkevoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijkevoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haps, Rijkevoort Walsert en Ledeacker bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rijkevoort

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Rijkevoort? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rijkevoort te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Rijkevoort. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Rijkevoort terecht voor:

  • Mediator scheiding Rijkevoort
  • Zakelijke mediation Rijkevoort
  • Familie mediation Rijkevoort
  • Mediation arbeidsconflict Rijkevoort
  • En meer

Alle mediators uit Rijkevoort

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rijkevoort – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rijkevoort. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rijkevoort voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rijkevoort.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rijkevoort

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Rijkevoort voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Rijkevoort weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Rijkevoort stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rijkevoort gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Rijkevoort.

Scheiden in Rijkevoort is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rijkevoort die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rijkevoort, via een betaalbare mediators

Scheiden Rijkevoort

Klik op de knop ‘Scheiden Rijkevoort‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rijkevoort, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rijkevoort

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rijkevoort op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rijkevoort.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rijkevoort – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Rijkevoort die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rijkevoort.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rijkevoort voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rijkevoort te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rijkevoort.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rijkevoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rijkevoort jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rijkevoort.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rijkevoort. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rijkevoort en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rijkevoort die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rijkevoort

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

8 september 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Leonie de Vos

Het idee van de mediation helpt enorm

7 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes Martens

Vlot afgehandeld!

3 september 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ramona Groen

Een schouderklopje krijgen

2 september 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eric Dekker

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

22 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Mark Evers

De familie is weer een familie

20 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Dave Verbeek

Niks meer te maken met mijn werkgever!

17 augustus 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Remco Verbeek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 augustus 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Tom Boer

De familie is opnieuw een familie

8 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Leonie de Haan

Meer ontvangen dan bedacht

7 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jeroen van der Meulen

Gelukkig nu rustigere tijden

6 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Adriaan Wolters

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Barry Blom

Tarief viel mee!

25 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Margaretha Sanders

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

23 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ronald van der Linden

Tarief viel mee!

22 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Edwin van de Berg

Na lang turbulent nu ontspanning

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sylvia van Dijk

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Kim van Veen

Eindelijk rustigere tijden

20 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Anouk Postma

Scheiding met zilveren randje

25 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Arie Smeets

De familie is opnieuw een familie

18 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Wilhelmus van der Linden

Nalatenschap eerlijk verdeeld

17 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Martinus de Vries

Profi en handig geregeld

16 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Marloes van Loon

Het idee was aantrekkelijk

19 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Anne van der Horst

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

19 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Hanneke Hoekstra

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

13 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Raymond Meijer

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Patrick Peeters

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

13 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sjoerd Kramer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jelle Smit

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marc Hofman

Meelevend en welwillend

15 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Roy Martens

Pijnlijke periode afgerond

15 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- David Evers

Lastige tijd afgesloten

7 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ivo Prins

Goed geregeld

7 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Tom de Ruiter

Volledig onpartijdig

9 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Kevin van de Pol

Niet duur

10 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marc van der Heijden

De familie is opnieuw een familie

3 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Thijs Smeets

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

8 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Arie Hofman

Profi en vlot geregeld

5 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Janneke Smeets

Content

1 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis de Vries

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Anna Schipper

Ervaren mediator

30 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Rutger de Bruijn

Het plan was aantrekkelijk

30 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Vincent de Lange

Hulp bij scheiding

29 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Bram van de Velde

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

29 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Stefan de Vos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Robert van de Velde

De familie is weer een familie

28 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Natascha van den Heuvel

Dichter naar elkaar toegegroeid

29 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Hanneke de Ruiter

Gewoon fijn

27 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Kirsten de Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

23 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Christian de Lange

Na lang turbulent nu rust

25 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacoba van Loon

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Edwin Mol

Tarief viel mee!

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Eveline de Graaf

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

19 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jeroen van de Velden

Verstandig afgehandeld

16 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Martijn Schipper

Van problemen snel naar oplossingen

19 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Elizabeth van den Broek

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

21 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Caroline Prins

Een schouderklopje krijgen

16 juni 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Raymond Willemsen

Niks meer te doen met mijn werk!

18 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Mirjam Bosman

Verwachtingen overtroffen

11 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Petrus Veenstra

De familie is weer een familie

12 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Brenda Hoekstra

Vaak bereikbaar

10 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Robert van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

9 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Hendrik Postma

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anouk Meijer

Onenigheid met dochter opgelost

7 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Simon Verhoeven

De familie is opnieuw een familie

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Tim Schouten

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

11 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Irene de Leeuw

Meelevend en vriendelijk

9 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Claudia Verhoeven

Het idee van de mediation helpt echt

8 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Marieke Martens

Meer gekregen dan bedacht

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jeffrey de Graaf

De familie is weer een familie

4 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Johan Bosman

Een lintje verdiend

2 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Sander Smit

Menselijke aanpak

7 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Bram de Koning

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

4 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Nicolaas Koster

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

31 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Elizabeth Hermans

Geoefend mediator

30 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Bart Peeters

Menselijke benadering

4 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Bianca van Leeuwen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

27 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Ruud Kuijpers

Erfenis zo afgehandeld

1 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Nicole Willems

Gewoon prima

29 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Nienke Smit

vlot geregeld

28 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Marianne de Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

27 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Daniël Hendriks

Echt chapeau

25 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Albert de Koning

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Monique van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Tim van Wijk

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

22 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Simon Gerritsen

Een schouderklopje verdiend

19 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johanna van Loon

Persoonlijk afgestemd advies

21 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Iris van de Velden

Volledig neutraal

22 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Dennis Schouten

Verwachtingen overtroffen

22 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Jacob Kuiper

Dichter naar elkaar gekomen

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Joost Groen

Verwachtingen overtroffen

15 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jolanda van de Pol

Prijs viel mee!

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Jolanda van der Meulen

Geen kant verkiezen

20 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Roy de Groot

Niets meer te maken met mijn werkgever!

18 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marinus de Koning

Echt chapeau

16 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natasja Kuiper

De familie is weer een familie

16 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Eva van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

11 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Manon de Vos

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

11 mei 2020

- Adriaan de Koning

Echt chapeau

13 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Vanessa Jansen

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Laura Kuiper

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

6 mei 2020

- Sander Groen

Pijnlijke tijd afgerond

5 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Kelly Verhoeven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

11 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Tim Mol

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

4 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Danny Groen

Erfenis zo afgehandeld

8 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Kirsten van de Veen

Oprecht goed

8 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Hendrikus van Beek

Geen testament, wel netjes verdeeld

3 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Joris Kramer

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Stefan Peters

Uiteindelijk van mijn baas af

6 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Leonie de Boer

Hulp bij scheiding

5 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Arjan de Jonge

Fatsoenlijk geregeld

1 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Natascha Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

29 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rogier Driessen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Franciscus Kuijpers

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

25 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Paulus de Vries

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

25 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Wilhelmina Boer

vlot geregeld

24 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Petra Willemsen

Een schouderklopje verdiend

25 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jasper Boer

Vaak bereikbaar

26 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Petra van de Wal

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marijke Janssen

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

25 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Elizabeth de Wit

Gewoon goed

19 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Roy van den Bosch

Pijnlijke periode afgesloten

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Peter Smit

Gewoon goed

20 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Eva Boer

Persoonlijke aanpak

18 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Adriana Boer

Echtscheiding met zilveren randje

20 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Marieke van de Wal

Niet enkel voor personeel

20 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Anita de Jonge

Echtscheiding met zilveren randje

15 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Catharina de Bruijn

Onenigheid met dochter opgelost

14 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jan Smit

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

16 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Björn Boer

Betrokken en sympathiek

14 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Thijs van de Velden

Geoefend mediator

13 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Deborah van der Heijden

Erfenis eerlijk verdeeld

9 april 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Franciscus Evers

Conflict met medewerker opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Sabine Willems

Echt rechtvaardig

8 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Arie van der Meer

Gewoon fijn

10 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Sjoerd van Doorn

Betrokken en aardig

12 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Sharon van Vliet

Pijnlijke tijd afgesloten

7 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Dirk de Bruin

Ook voor ons als bedrijf

3 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Rutger de Bruin

De mediator was verstandig!

7 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joris Schipper

Echtscheiding met zilveren randje

2 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sanne de Haan

Onzekere kwestie fijn geregeld

1 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Mariska de Ruiter

Geoefend mediator

6 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Jeroen Bos

Snel in contact

2 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Erwin van de Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 maart 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ingrid Wolters

Content

4 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Richard Maas

Dikwijls bereikbaar

24 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Hendrika van der Horst

Nalatenschap zo afgehandeld

24 februari 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Maarten de Vos

Tevreden

7 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jacob Prins

Profi en snel geregeld

18 januari 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Christiaan de Groot

Het idee was fatsoenlijk

20 december 2019

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Johannes van Doorn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hanneke Bosman

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Jansen

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marianne Evers

Perfecte website

31 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marinus van der Horst

zeer rap geholpen

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tamara van der Meulen

Zeer verrast

25 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cornelia Smit

snelle service

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Evelien Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Tessa van Dam

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone de Leeuw

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Barbara Molenaar

Duidelijke website

19 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Saskia van Dijk

Ideale tip

22 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniël de Vos

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Huisman

Lang leve google

16 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Postma

Snelle offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave van den Broek

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jasper de Bruin

snelle service

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Barbara de Haan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander Verbeek

Via Via maar dan beter

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten de Vries

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paul Kuiper

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska Martens

Goed contact

1 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Janneke Bosch

Super service

23 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacobus Verbeek

De perfecte match

18 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Molenaar

Dé tip

6 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid van Beek

Werkt lekker!

30 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy Peeters

Geen linkedin nodig

25 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Peeters

Gevonden via forum

21 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Paul Bakker

Fijne service

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Jansen

Vlugge offerte

2 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Willems

Goede werking van de website

12 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Dave de Bruijn

Prettige service

29 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martinus Evers

Fijn!

24 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angelique de Jong

Goede werking van de website

16 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal van Beek

vlot en makkelijk

9 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Robin Hoekstra

Perfecte tip

4 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mark Timmermans

Dit werkt fijn

29 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Blom

Heel positief

22 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Annemarie van Vliet

aangename service

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus Koster

Gevonden via forum

10 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Joyce Kuipers

Duidelijke website

1 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Janneke Hendriks

snelle service

19 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Robertus van Dijk

Lang leve google

18 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina Brouwer

Mediatorkaart is top!

12 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Esther Peters

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Femke de Ruiter

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan van Dongen

Fijne service

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Evelien Boer

Zeer verrast

9 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Barbara Mulder

Mediatorkaart is top!

6 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johannes van de Velde

Super service

28 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- René Kok

Heel positief

24 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Steven Mol

Super service

12 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrik Blom

Positieve ervaring

9 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angela Sanders

Fijne service

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michiel de Leeuw

Goed contact

23 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrika Smeets

Super service

16 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Steven van de Berg

Dé tip

8 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke Kramer

Geen linkedin nodig

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van de Ven

Fijn!

27 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mark Vos

Snelle offerte

22 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeffrey de Boer

betaalbaar en professioneel

14 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Verbeek

Eindelijk een fijne site

2 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bianca van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

25 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Christian Peters

Fijne service

24 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Laura van Doorn

Fijn!

8 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Suzanne de Vries

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tessa Kuiper

Dé tip

11 februari 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

18 januari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Chantal van Beek

zeer rap geholpen

2 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sander Verhoeven

vlot en makkelijk

12 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Klaas Smit

Aangenaam verrast

21 december 2018

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmina van den Bosch

Uitgelichte mediators uit Rijkevoort

Lap & Hofmans Advocaten

Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Nederland

024 820 0780
https://www.lapenhofmans.nl/

Janzing Brink Schipperus advocaten | mediation

Kasteellaan 28
6602 DE Wijchen
Nederland

024 641 1555
http://www.jbs-advocaten.nl/

Omnius Advocaten Nijmegen

Sint Annastraat 187
6524 EW Nijmegen
Nederland

024 204 2001
https://www.omnius.nl/advocaten-en-kantoren/