Mediator Siegerswoude

Wil jij een betaalbare mediator uit Siegerswoude die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Siegerswoude verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Siegerswoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Siegerswoude gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Siegerswoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Siegerswoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Surhuisterveen, Ureterp en Haule bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Siegerswoude

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Siegerswoude? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Siegerswoude te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Siegerswoude terecht voor:

  • Mediator scheiding Siegerswoude
  • Zakelijke mediation Siegerswoude
  • Familie mediation Siegerswoude
  • Mediation arbeidsconflict Siegerswoude
  • En meer

Alle mediators uit Siegerswoude

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Siegerswoude – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Siegerswoude. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Siegerswoude voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Siegerswoude.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Siegerswoude

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Siegerswoude weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Siegerswoude eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Siegerswoude gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Siegerswoude.

Scheiden in Siegerswoude is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Siegerswoude die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Siegerswoude, via een betaalbare mediators

Scheiden Siegerswoude

Klik op de knop ‘Scheiden Siegerswoude‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Siegerswoude, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Siegerswoude

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Siegerswoude op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Siegerswoude.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Siegerswoude – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Siegerswoude vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Siegerswoude.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Siegerswoude voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Siegerswoude te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Siegerswoude.

Veelgestelde vragen over mediation in

Siegerswoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Siegerswoude jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Siegerswoude.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Siegerswoude. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Siegerswoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Siegerswoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Siegerswoude

Niet alleen voor personeel

9 september 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Janneke van de Velden

Tevreden

6 september 2020

Content zoals verwacht.

- Jacqueline Peters

Van problemen vlot naar oplossingen

1 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Robin de Jong

Ruzie met medewerker opgelost

2 september 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Björn Veenstra

Profi en handig geregeld

26 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Gerardus van Leeuwen

Gewoon fijn

21 augustus 2020

Dikke prima! Dank!

- Erwin de Bruijn

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Patrick de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Pascal Evers

Niet prijzig

8 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Petrus Jacobs

Ook voor ons als bedrijf

8 augustus 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Steven Molenaar

Simpel en snel

6 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Dirk van der Meer

Conflict met werknemer opgelost

4 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marieke Smeets

Tarief viel mee!

24 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Anna van der Laan

Persoonlijk afgestemd advies

23 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Simone van de Ven

Niet duur

27 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Roy van Leeuwen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

26 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Brenda Blom

Oprecht fijn

27 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Monique de Boer

De familie is opnieuw een familie

20 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Cornelis Jacobs

Dichter naar elkaar gekomen

21 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jeroen van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

17 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sander Meijer

De mediator was goed!

21 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Kevin Jansen

Conflict met werknemer opgelost

21 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Arie Peeters

Vlug in contact

22 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Kelly van de Ven

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

19 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Anouk Visser

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Pascal Martens

Arbeidsconflict kundig aangepakt

18 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sander Scholten

Oprecht objectief

15 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Marleen de Jong

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

13 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Paul Huisman

Persoonlijke aanpak

13 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Daniël van Wijk

Niet alleen voor personeel

15 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Rob Verbeek

De familie is opnieuw een familie

11 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Angelique Dekker

Erfenis netjes gedeeld

7 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Dave de Bruijn

Na lang turbulent nu ontspanning

12 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Vanessa Bosch

Tevreden

11 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Jacobus Kuiper

Hulp bij scheiding

4 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Sandra van Loon

Gelukkig nu van mijn baas af

9 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anita Verbeek

Niks meer te doen met mijn werk!

9 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marc van de Berg

Van problemen snel naar oplossingen

6 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Ivo Smeets

Snel afgehandeld

1 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Stefan van de Brink

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

30 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Martijn de Groot

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

29 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Sander van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Irene van Dam

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Guido Kuijpers

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

2 juli 2020

Hele gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Martine de Leeuw

Gelukkig nu conflict opgelost

24 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Michiel Peters

Vechtscheiding voorkomen!

26 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marieke van de Veen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

27 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Sandra Mol

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Rob Jonker

vlot geregeld

27 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Sandra Prins

Eindelijk rustigere tijden

22 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Ruud Kuiper

Dikwijls bereikbaar

19 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Klaas de Lange

Oprecht objectief

23 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Nicole Prins

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Cornelia van de Ven

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Wouter Vink

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

19 juni 2020

- Anouk Sanders

Meer gekregen dan verwacht

18 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eveline Bakker

Oprecht chapeau

14 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Janneke de Graaf

vlot afgehandeld

17 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Angela van den Heuvel

Geen kant verkiezen

13 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Marinus Kramer

Niets meer te maken met mijn werk!

16 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marijke Willems

Simpel en vlot

10 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Tim Hoekstra

Meelevend en vriendelijk

8 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bas Meijer

Niet prijzig

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jasper Sanders

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Adrianus Smit

Het idee uit de mediation helpt echt

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Kirsten Jacobs

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

10 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Marije van Dijk

Echt chapeau

8 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Björn de Jong

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Patricia Groen

Pijnlijke periode afgerond

2 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacqueline van Vliet

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Petronella de Vos

Het idee uit de mediation helpt enorm

4 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Erwin Groen

Vaak bereikbaar

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Thijs Hermans

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

2 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ilse de Groot

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martine Schouten

Gewoon goed

31 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Bianca Scholten

Snel geregeld

1 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Sander Mol

Hulp bij uit elkaar gaan

1 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Christiaan Dijkstra

Ruzie met medewerker opgelost

28 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sharon Sanders

Geoefend mediator

25 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ivo Bosman

Eindelijk onenigheid opgelost

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Simone Peters

Simpel en vlug

28 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Antonius van der Meer

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Rob Driessen

Fatsoenlijk geregeld

27 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Ruud Gerritsen

Simpel en vlug

27 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Wilhelmus Schouten

Een schouderklopje krijgen

24 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Annemieke Schouten

Verwachtingen overtroffen

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bart van Dijk

Vlug in contact

19 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Roel Mulder

Fijn afgehandeld

23 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Tessa de Wit

Echtscheiding met zilveren randje

16 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Tim Blom

Hulp bij (tiener)dochter

21 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Femke Sanders

Oprecht chapeau

18 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacqueline de Bruin

Lastige tijd afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Richard Willemsen

Tevreden

16 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Anna van de Pol

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

17 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Tessa Timmermans

Gelukkig nu van mijn baas af

17 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Antonius Prins

Goed gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

11 mei 2020

- Anne Gerritsen

Nalatenschap zo geregeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Martine Smeets

Vaak bereikbaar

11 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Sjoerd Jansen

Content

14 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Peter Koster

Meer gekregen dan bedacht

9 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Joris Driessen

Oprecht objectief

6 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Marianne Kok

Kwetsbare afhandeling super geregeld

7 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Christian van de Pol

Op maat afgestemd advies

7 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Saskia de Leeuw

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jan Jacobs

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

4 mei 2020

- Claudia Jacobs

Gewoon prima

1 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Cornelis Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

7 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Robertus Hermans

Vlot opgelost!

1 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriana de Boer

Niet alleen voor personeel

6 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Renate Willems

Meer gekregen dan verwacht

30 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robertus Hendriks

Prijs viel mee!

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Janneke van der Laan

Oprecht chapeau

29 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Lisette Gerritsen

Eindelijk conflict opgelost

30 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Dave van de Wal

Gelukkig nu ruzie opgelost

29 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Eveline Boer

Oprecht chapeau

28 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anita van Dongen

Geen kant gekozen

23 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Susanne Blom

Hulp bij scheiding

29 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Frank van Beek

Het idee was degelijk

21 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Franciscus de Lange

Fatsoenlijk afgehandeld

21 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Michiel Verbeek

Geen kant verkiezen

22 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Tim de Vos

Gewoon goed

23 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Pascal Hoekstra

Echt chapeau

22 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Johanna Kuipers

Hulp bij (tiener)dochter

19 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Patrick van Veen

Vechtscheiding voorkomen!

19 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Judith Kuijpers

Vaak bereikbaar

22 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Joris de Koning

Niet duur

21 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Albert van de Ven

Niet prijzig

14 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Christiaan Bosman

Van problemen vlot naar oplossingen

17 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Thomas de Koning

Van problemen vlot naar oplossingen

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Edwin de Vries

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

10 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Robert de Jong

Echt chapeau

9 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marcel Molenaar

Snel afgehandeld!

16 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniël Gerritsen

Gevoelige kwestie goed geregeld

9 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- David van Leeuwen

Het idee uit de mediation helpt echt

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Anita van de Velde

Onenigheid met dochter opgelost

11 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Deborah Smits

Hulp bij scheiding

10 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Monique van Dijk

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Patricia de Graaf

Eindelijk rustigere tijden

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Catharina de Bruijn

Nalatenschap netjes gedeeld

7 april 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Marijke Meijer

Persoonlijk afgestemd advies

5 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Marco van de Berg

Meer gekregen dan bedacht

8 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adriana Post

Niks meer te doen met mijn werk!

6 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adriaan Kramer

Ruzie met personeelslid opgelost

1 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Astrid van Wijk

Volledig rechtvaardig

31 maart 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Joris van der Heijden

Verwachtingen overtroffen

2 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmus van Dongen

Veelal bereikbaar

11 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Susanne Koster

Nalatenschap netjes gedeeld

2 maart 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Edwin de Ruiter

Ook voor werkgevers

27 januari 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Bas Willemsen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

13 januari 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Caroline Hendriks

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

23 december 2019

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Michael Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van der Horst

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Lisette van Vliet

Vlugge offerte

2 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Dijkstra

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bram de Ruiter

Via Via maar dan beter

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Kramer

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jasper van de Wal

Mediatorkaart is top!

27 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nathalie van de Velde

Perfecte tip

20 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemarie van der Meer

Perfecte tip

21 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Suzanne van Veen

Forum bood hulp

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Maaike Verhoeven

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas van den Bosch

Geen linkedin nodig

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc de Jonge

De perfecte match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robert de Koning

Erg tevreden

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Barbara van Loon

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus Gerritsen

snelle service

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Simone Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacoba van Dongen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ruud van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Post

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Vos

Super service

11 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mariska Janssen

Duidelijke website

7 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Remco de Vries

Mediatorkaart is top!

4 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pieter van der Horst

Google is je grootste vriend

23 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne de Koning

Perfecte website

17 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sylvia Verbeek

Goede werking van de website

6 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara van de Veen

Perfecte website

6 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmina Martens

Vlugge offerte

26 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Molenaar

Dé tip

19 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bas Bosch

Ideale website

16 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Charlotte van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

6 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Koning

Forum bood hulp

10 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Raymond van de Ven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wendy van Doorn

Fijne service

24 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Paul de Vos

Lang leve google

15 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas van der Heijden

Goede werking van de website

8 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter Verbeek

Duidelijke website

5 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ilse van der Heijden

Perfecte website

26 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelis Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

18 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ruud van de Brink

Ideale tip

14 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Peter van de Velde

Perfecte tip

6 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis de Leeuw

Positieve ervaring

1 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bas de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan van de Ven

Werkt lekker!

12 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent Hendriks

Heel positief

8 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Daniël Vink

Prettige service

2 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Huisman

Ideale website

24 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Margaretha Willemsen

Zeer verrast

15 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Simon Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

10 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon van Dam

Positieve ervaring

6 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sanne van Veen

erg snel

29 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Alexander Kuijpers

Mediatorkaart is top!

21 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Joost Smit

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Danny Kuipers

Vlugge offerte

7 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mariska van Beek

Via forum hier terechtgekomen

29 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Paul de Ruiter

Perfecte website

27 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Brenda Post

Dit werkt fijn

16 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris Molenaar

Voortreffelijke match

11 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis van Wijk

Ideale match

1 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maurice Maas

Prettige service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Angela Peters

Ideale match

20 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tamara Verbeek

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen van der Horst

Duidelijke website

8 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- David Dekker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kim van Wijk

Positieve ervaring

25 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maarten de Boer

Aangenaam verrast

23 maart 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk Jansen

Fijn!

14 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Karin de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

26 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Kok

Positieve ervaring

23 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Raymond Janssen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Renate Meijer

Snelle offerte

29 december 2018

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Groen

Uitgelichte mediators uit Siegerswoude

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/

Speel Advocatuur

Van Harinxmaweg 15
9246 TL Olterterp
Nederland

0512 385 804
http://www.speeladvocatuur.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/