Mediator Ureterp

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Ureterp?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ureterp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ureterp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ureterp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Ureterp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ureterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Surhuisterveen, Lippenhuizen en Hoornsterzwaag bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ureterp

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Ureterp? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ureterp te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ureterp terecht voor:

  • Mediator scheiding Ureterp
  • Zakelijke mediation Ureterp
  • Familie mediation Ureterp
  • Mediation arbeidsconflict Ureterp
  • En meer

Alle mediators uit Ureterp

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ureterp – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ureterp. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ureterp voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ureterp.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ureterp

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Ureterp voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Ureterp weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Ureterp eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ureterp gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Ureterp.

Scheiden in Ureterp is vaak niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Ureterp zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ureterp die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ureterp, via een betaalbare mediators

Scheiden Ureterp

Klik op de knop ‘Scheiden Ureterp‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ureterp, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ureterp

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ureterp op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ureterp.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ureterp – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Ureterp die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ureterp.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ureterp voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ureterp te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ureterp.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ureterp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ureterp jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ureterp.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ureterp. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ureterp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ureterp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ureterp

Geoefend mediator

22 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Gerardus van de Velden

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jelle van Dongen

Een schouderklopje verdiend

23 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- René van de Velden

Oprecht goed

23 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Annemarie Evers

Gewoon goed

20 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Bas de Lange

Vlot opgelost!

18 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kim Prins

Het idee uit de mediation helpt enorm

16 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sjoerd Kok

De familie is opnieuw een familie

16 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Annemarie Koning

Onenigheid met dochter opgelost

16 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Sabrina Vermeulen

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

18 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Sabrina van den Broek

Boven verwachting

17 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Steven Kuipers

Snel afgehandeld!

11 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrik Timmermans

Gewoon prima

14 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Tom Kuiper

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

12 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Hendrika Maas

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Rob van Leeuwen

Prima geregeld De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

12 juli 2020

- Melanie de Vos

Snel in contact

5 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Jeroen Peeters

Niets meer te maken met mijn werkgever!

10 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Gerardus Hoekstra

Gewoon goed

10 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Iris Smeets

De mediator was verstandig!

7 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Adrianus Koning

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Anne van Loon

Simpel en vlug

6 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Sylvia van Dam

Professioneel en snel

5 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Guido Kuijpers

Meelevend en welwillend

6 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jelle de Leeuw

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

28 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Cornelis Groen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Peter Koster

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

28 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Vanessa Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

30 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Elizabeth van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

26 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marianne de Jong

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

28 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Tim van Loon

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Charlotte Peeters

Begeleiding bij (tiener)dochter

27 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Judith van de Veen

vlot afgehandeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Astrid Huisman

Profi en snel geregeld

25 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Martine Martens

Persoonlijke aanpak

18 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Elisabeth Kramer

Nalatenschap netjes verdeeld

17 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Danny van Loon

Meer ontvangen dan verwacht

18 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Jeroen van de Velde

Betrokken en sympathiek

21 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Yvonne de Lange

Snel afgehandeld

15 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Erwin Mol

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

17 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Caroline Postma

Nalatenschap zo geregeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Marieke Boer

Erfenis eerlijk gedeeld

16 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Hendrika van Leeuwen

Goed afgehandeld

17 juni 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Angela Veenstra

Ruzie met dochter opgelost

12 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Pieter Groen

Volledig onpartijdig

9 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Nienke Jacobs

Simpel en snel

9 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Martijn van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jasper Wolters

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Michiel Kok

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

4 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Lisette Prins

Vakkundig en snel

5 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Karin Kuiper

Prijs viel mee!

7 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Elizabeth de Leeuw

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

3 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Paulus Martens

Tevreden

5 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Petrus van der Heijden

Niet prijzig

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Ilse Verbeek

Vaak bereikbaar

7 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Adriana Vos

vlot afgehandeld

6 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Natasja Mulder

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

1 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Chantal Verhoeven

Oprecht chapeau

28 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Manon de Vos

Na lang turbulent nu rust

3 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Kim de Bruin

Boven verwachting

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Melanie van Wijk

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Robert van de Velden

Geoefend mediator

25 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Christian Gerritsen

Volledig objectief

28 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Paul Janssen

Ook voor werkgevers

24 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- René Driessen

Vlug in contact

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sander Blom

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ingrid Hoekstra

Direct afgehandeld!

26 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Irene Kuijpers

Meelevend en vriendelijk

25 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pieter Peters

Tevreden

21 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Maurice Verbeek

vlot afgehandeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Johannes de Ruiter

Ervaren mediator

23 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Danny van den Broek

Moeilijke tijd afgesloten

22 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Ivo de Vos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

21 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Kirsten Jacobs

Vlot opgelost!

21 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicolaas Willemsen

Erfenis zo afgehandeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Martijn Koning

Tevreden

19 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Simone Jansen

Simpel en snel

13 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Johannes Brouwer

Niks meer te maken met mijn werk!

17 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adrianus Vermeulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Maarten Martens

Ook voor werkgevers

10 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Robert van der Heijden

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Willem van Vliet

Niet alleen voor personeel

11 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Dennis Vos

vlot geregeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Adriana Willems

Meer gekregen dan bedacht

12 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Antonius de Lange

Echtscheiding met zilveren randje

10 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Esther de Groot

Fijn afgehandeld

10 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Niels Mulder

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Vincent van de Veen

Menselijke aanpak

5 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ramona Jacobs

Van problemen snel naar oplossingen

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Anouk Kramer

Vlot in contact

1 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Willem van de Ven

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

4 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Joris van der Linden

Ervaren mediator

3 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Daniëlle van de Berg

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bart van Vliet

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

28 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Marije Groen

Professioneel en snel

3 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Rutger Boer

Meelevend en vriendelijk

25 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marco van Leeuwen

Fatsoenlijk geregeld

25 april 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Ingrid Prins

Onzekere kwestie goed afgehandeld

29 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Maria Smit

Vechtscheiding voorkomen!

30 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Claudia Huisman

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eva van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martine van der Meulen

Eindelijk rustigere tijden

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Irene de Groot

Echt objectief

21 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Eric van Dongen

Content

20 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Patrick de Lange

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

23 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Frank Verbeek

vlot geregeld

21 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Kim van den Heuvel

Volledig onpartijdig

22 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ruben Vos

Een lintje verdiend

18 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke Kuiper

Gewoon goed

17 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Adriana de Jong

Het idee was fatsoenlijk

17 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Daniël Groen

Ruzie met personeelslid opgelost

12 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Sharon Brouwer

Meelevend en vriendelijk

18 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Jeroen van Wijk

Pijnlijke periode afgerond

10 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Martinus Kuijpers

vlot afgehandeld

16 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Annemarie de Bruin

Niet enkel voor personeel

12 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Evelien van der Horst

Volledig onpartijdig

12 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Richard Kuijpers

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

13 april 2020

- Christian Hofman

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Jan Bakker

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

9 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Daniëlle de Lange

Nalatenschap zo geregeld

6 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Kevin van Dongen

Echt onpartijdig

3 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Angela de Bruijn

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Franciscus de Boer

Eindelijk ruzie opgelost

4 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Arie Willems

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Adriana Vink

De mediator was fijn!

3 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Claudia de Lange

Oprecht fijn

2 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Michiel Peeters

Het idee van de mediation helpt oprecht

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Thomas Mol

Niet prijzig

2 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michael Blom

Kwetsbare afwikkeling super besloten

14 maart 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Raymond van der Meulen

Niet alleen voor werknemers

1 maart 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Eveline van Dam

Arbeidsconflict behendig aangepakt

9 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Martinus Jacobs

Prijs viel mee!

23 januari 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tamara Evers

Prijs viel mee!

15 december 2019

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Stefan Scholten

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Brouwer

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Patricia Koster

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda Bosman

De perfecte match

1 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis van der Linden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Irene de Wit

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick van de Wal

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marianne de Bruijn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jan Groen

Super service

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen de Bruijn

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Hendriks

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Laura Driessen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeroen van Leeuwen

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Vos

Ideale website

17 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maurice van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Schipper

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Blom

betaalbaarder dan ik dacht

12 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn de Koning

Forum bood hulp

15 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Tim Kuijpers

Perfecte website

9 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mark Meijer

Perfecte website

7 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christian de Jonge

Ideale match

1 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike van de Veen

erg snel

26 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Koen van Vliet

De perfecte match

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johanna Mulder

Prettige service

4 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eveline de Leeuw

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Gerardus van den Broek

Snelle offerte

20 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus van der Meer

Zeer verrast

11 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Karin Boer

Werkt goed dit

2 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

10 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeffrey van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mirjam Sanders

Heel positief

27 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nicolaas Koster

Ideale match

14 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne Peters

niet verwacht zo betaalbaar

14 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Postma

Via forum hier terechtgekomen

1 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Gerardus Janssen

Perfecte website

24 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Vos

Via linkedin niet hetzelfde

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn van den Bosch

Snelle offerte

12 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van den Bosch

Vlugge offerte

3 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk Peters

Ideale match

29 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Linda van de Velden

Werkt goed dit

24 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Timmermans

Ideale tip

15 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabrina Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

11 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paulus Kok

Fijn!

1 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Patricia Driessen

aangename service

27 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marco Smits

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Kuiper

Dit werkt fijn

12 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

1 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petrus Jonker

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Annemieke van de Brink

Goed contact

20 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael Peeters

Werkt lekker!

13 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura Vink

Lang leve google

6 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Willemsen

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Melanie van de Ven

Ideale tip

19 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

7 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Verhoeven

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sabrina de Koning

zeer rap geholpen

24 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniëlle Jonker

Via Via maar dan beter

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Scholten

Goed contact

10 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bastiaan Janssen

Perfecte tip

8 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

26 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Dekker

Duidelijke website

22 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier Huisman

Fijn!

19 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Karin Jacobs

Ideale match

26 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Franciscus Evers

Duidelijke website

6 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska van den Heuvel

erg betaalbaar

30 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Visser

Google is je grootste vriend

13 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

17 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Claudia Vos

Via Via maar dan beter

2 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Sanders

Uitgelichte mediators uit Ureterp

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Speel Advocatuur

Van Harinxmaweg 15
9246 TL Olterterp
Nederland

0512 385 804
http://www.speeladvocatuur.nl/