Mediator Hoornsterzwaag

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator uit Hoornsterzwaag die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Hoornsterzwaag verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hoornsterzwaag – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hoornsterzwaag gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Hoornsterzwaag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoornsterzwaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elsloo Fr, Oudehorne en Ureterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hoornsterzwaag

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Hoornsterzwaag? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hoornsterzwaag te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hoornsterzwaag terecht voor:

  • Mediator scheiding Hoornsterzwaag
  • Zakelijke mediation Hoornsterzwaag
  • Familie mediation Hoornsterzwaag
  • Mediation arbeidsconflict Hoornsterzwaag
  • En meer

Alle mediators uit Hoornsterzwaag

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hoornsterzwaag – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hoornsterzwaag. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hoornsterzwaag voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hoornsterzwaag.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hoornsterzwaag

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Hoornsterzwaag voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Hoornsterzwaag weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Hoornsterzwaag eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hoornsterzwaag gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door een aantal stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hoornsterzwaag.

Scheiden in Hoornsterzwaag is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Hoornsterzwaag zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hoornsterzwaag die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hoornsterzwaag, via een betaalbare mediators

Scheiden Hoornsterzwaag

Klik op de knop ‘Scheiden Hoornsterzwaag‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hoornsterzwaag, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hoornsterzwaag

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hoornsterzwaag op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hoornsterzwaag.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hoornsterzwaag – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Hoornsterzwaag vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hoornsterzwaag.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hoornsterzwaag voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hoornsterzwaag te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hoornsterzwaag.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hoornsterzwaag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hoornsterzwaag jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hoornsterzwaag.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hoornsterzwaag. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hoornsterzwaag en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hoornsterzwaag die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hoornsterzwaag

Onzekere kwestie goed geregeld

7 september 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Jacoba Kramer

Gelukkig nu conflict opgelost

4 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Marleen van de Berg

Een lintje krijgen

29 augustus 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacob Schouten

Niets meer te doen met mijn werk!

26 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Peter Hermans

Simpel en vlug

20 augustus 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Maarten Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martine Janssen

Profi en vlot geregeld

17 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marijke van den Bosch

De familie is weer een familie

15 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maarten van Vliet

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

9 augustus 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Leonie van der Laan

Pijnlijke tijd afgerond

5 augustus 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Paulus Timmermans

Ook voor werkgevers

3 augustus 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Kevin Driessen

Persoonlijke benadering

30 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sabrina Post

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

30 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Annemarie Vermeulen

Niks meer te maken met mijn werk!

23 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerardus Sanders

Echtscheiding met zilveren randje

25 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Lisette de Leeuw

Pijnlijke periode afgerond

26 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sabrina Veenstra

Onenigheid met dochter opgelost

25 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jacoba Smit

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Gerrit Hendriks

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

24 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Sjoerd Driessen

Niet alleen voor werknemers

18 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Alexander van Dijk

Een lintje krijgen

22 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Gerardus van de Velde

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

18 juli 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Femke Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Frank Bos

Direct afgehandeld!

15 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sharon van der Heijden

Tevreden

18 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marcel de Koning

Snel afgehandeld!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tim Kuipers

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

18 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marieke Brouwer

Veelal bereikbaar

10 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Dave Brouwer

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Danny de Koning

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paul Hofman

Niet prijzig

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura van der Heijden

Snel afgehandeld

14 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Nicolaas Schipper

Oprecht fijn

12 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Jacobus van Dam

Nalatenschap netjes verdeeld

11 juli 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Richard Hofman

Nalatenschap eerlijk gedeeld

4 juli 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Johanna Kuipers

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Margaretha de Graaf

Oprecht fijn

6 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Robert Willems

Profi en vlot geregeld

3 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Paul Dijkstra

Ook voor ons als bedrijf

4 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Hendrika Hoekstra

Erfenis netjes verdeeld

5 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Bas Willems

Dikwijls bereikbaar

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Esther Bos

Niet enkel voor personeel

30 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Matthijs van de Berg

Moeilijke periode afgesloten

30 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Petrus Huisman

Hulp bij scheiding

2 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Judith de Leeuw

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Bas van de Wal

Niet duur

29 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Roy Driessen

Het idee van de mediation helpt enorm

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eva Kuipers

Dikwijls bereikbaar

26 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Adrianus Jonker

Fatsoenlijk afgehandeld

27 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Adriaan Smeets

Op maat afgestemd advies

25 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Jolanda Timmermans

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

24 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Ingrid van der Heijden

Simpel en vlot

18 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Melanie de Ruiter

Oprecht fijn

19 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Gerardus Jacobs

Profi en snel geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Bram van Veen

Het idee van de mediation helpt echt

21 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jacoba de Vries

Profi en handig geregeld

20 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Petra Jonker

Niet alleen voor werknemers

17 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Jolanda Schipper

Vlot in contact

15 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Patrick de Jonge

Van problemen snel naar oplossingen

11 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vincent van den Bosch

Betrokken en sympathiek

16 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Arie de Ruiter

Tarief viel mee!

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kim van Veen

Niet alleen voor personeel

12 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Ramona de Jonge

Boven verwachting

11 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Edwin Huisman

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Paulus de Wit

Ondanks de emoties netjes gedeeld

11 juni 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Vincent Mulder

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Wilhelmina Vermeulen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

9 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Marc Schouten

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Sjoerd Timmermans

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

6 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Bart Meijer

Meer gekregen dan verwacht

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Raymond Koster

Lastige tijd afgesloten

1 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Wilhelmus Mulder

Ondanks de emoties netjes gedeeld

31 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Pascal de Graaf

Lastige periode afgesloten

1 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Nicole Bos

Meer gekregen dan verwacht

1 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Inge Sanders

Niet duur

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jacobus van de Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

31 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Rob Visser

Echt objectief

31 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Annemarie Janssen

Snel in contact

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Gerrit Kuipers

Simpel en vlot

1 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Pascal de Boer

Vaak bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Femke de Haan

Een schouderklopje verdiend

25 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Elizabeth van de Brink

Geoefend mediator

29 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Eric Janssen

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

25 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Anne de Vos

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

22 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marc van Beek

Gevoelige kwestie fijn geregeld

26 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Linda Peeters

Erfenis eerlijk verdeeld

25 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Maria Peeters

Vakkundig en snel

21 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Manon Bosman

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Nicole de Boer

Betrokken en aardig

19 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Vanessa Koster

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Jacoba Boer

Het idee was goed

15 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Tom Martens

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jacoba Groen

Van problemen vlot naar oplossingen

19 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Remco de Groot

Professioneel en snel

15 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Martine de Graaf

Hulp bij scheiding

15 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Simon Vermeulen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

11 mei 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Ivo Kramer

Gelukkig nu ruzie opgelost

9 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Iris Groen

Vaak bereikbaar

12 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Laura van de Brink

Hulp bij uit elkaar gaan

13 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Jelle Jacobs

Snel in contact

10 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Jan de Bruin

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Wendy de Vries

Betrokken en aardig

5 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Richard van den Bosch

Meer gekregen dan bedacht

5 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Joyce van Beek

Een schouderklopje verdiend

4 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martine Smit

Niet prijzig

9 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marleen Smits

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Ilse van Loon

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Hendrika van den Heuvel

Echt chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Charlotte Brouwer

Erfenis zo afgehandeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Johannes Meijer

Vakkundig en snel

5 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Matthijs van de Wal

vlot afgehandeld

30 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jelle de Jonge

Oprecht goed

1 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Suzanne Groen

De mediator was fijn!

2 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Astrid Kramer

Nalatenschap netjes verdeeld

24 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Barry Peters

Betrokken en aardig

27 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kelly Boer

Eindelijk van mijn baas af

29 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Eva Gerritsen

Lastige tijd afgesloten

26 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ivo Smits

Onzekere kwestie fijn geregeld

26 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Astrid Scholten

Een lintje verdiend

22 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Kirsten Jonker

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

25 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Robin Wolters

Op maat afgestemd advies

18 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Patrick Post

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Jacobus Verhoeven

Na lang turbulent nu rust

23 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Rogier Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

23 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Sylvia van de Ven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Natasja Driessen

Nalatenschap zo afgehandeld

20 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Annemieke Martens

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Joris Mulder

Een lintje verdiend

19 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marcel Scholten

Simpel en vlot

12 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Simone de Bruijn

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Martine Vink

Meelevend en vriendelijk

10 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Stefan Peeters

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Patricia Hendriks

Snel afgehandeld!

13 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sanne Sanders

Geoefend mediator

12 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dennis van Doorn

Ruzie met dochter opgelost

13 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sander van Leeuwen

vlot geregeld

9 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Matthijs Driessen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmus de Jonge

Eindelijk onenigheid opgelost

8 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Michael van Dijk

Geen kant kiezen

2 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Matthijs van de Brink

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Charlotte Hendriks

De familie is weer een familie

6 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Maartje Willems

De mediator was fijn!

5 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Martijn Prins

Tarief viel mee!

3 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jessica Evers

Conflict met medewerker opgelost

30 maart 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Ilona van Dam

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

1 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- René Dijkstra

De mediator was goed!

19 maart 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Elizabeth van Veen

Goed geregeld

19 februari 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Annemieke Schipper

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

10 februari 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kim Scholten

Eindelijk rustigere tijden

24 januari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Gerrit van Dam

Meelevend en vriendelijk

2 januari 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Iris Schouten

Forum bood hulp

31 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Simone van Veen

Ideale tip

28 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul de Leeuw

De perfecte match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petronella Visser

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris Driessen

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marc van Dam

Fijn!

28 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tim de Vos

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Melanie Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline van Dongen

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ramona Smit

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Yvonne Jonker

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Elizabeth van de Brink

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joost van Dongen

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacob Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van Veen

Dit werkt fijn

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Femke de Leeuw

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mirjam van de Berg

vlot en makkelijk

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Melanie Mol

Perfecte tip

11 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit de Vos

Gevonden via forum

15 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Brenda de Wit

De perfecte match

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana van Dam

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roel Brouwer

Ideale match

2 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Saskia de Vos

Goed contact

27 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacoba Molenaar

Prettige service

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maria Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jolanda Driessen

Vlugge offerte

5 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten Bos

Super service

26 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura van de Velden

Via Via maar dan beter

19 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal van der Horst

zeer rap geholpen

12 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank van Doorn

Zeer verrast

8 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Claudia Meijer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natascha Blom

Dit werkt fijn

4 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jasper de Ruiter

Vlugge offerte

26 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Monique Bosch

Eindelijk een fijne site

17 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Vos

Google is je grootste vriend

8 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara Hoekstra

De perfecte match

4 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten Wolters

Dé tip

21 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Evers

Lang leve google

4 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie Scholten

Dé tip

19 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica Willemsen

betaalbaar en professioneel

14 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Jonker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

3 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna Jansen

Aangenaam verrast

26 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joost de Bruijn

Ideale match

17 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicolaas Wolters

Perfecte website

12 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela Smit

vlot en makkelijk

3 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Arie de Ruiter

Mediatorkaart is top!

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sanne de Boer

Ideale website

25 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelia Smits

Forum bood hulp

17 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kim Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Pol

Goed contact

2 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly van der Laan

Google is je grootste vriend

26 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Timmermans

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin van der Heijden

betaalbaar en professioneel

7 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adrianus de Graaf

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maartje Jacobs

Google is je grootste vriend

22 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Hofman

Google is je grootste vriend

16 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas van de Ven

Eindelijk een fijne site

3 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paulus van der Meulen

Zeer verrast

1 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sjoerd de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Chantal Hofman

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrika van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

18 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne van den Broek

Zeer verrast

11 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ronald de Wit

Goed contact

2 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Guido Groen

Aangenaam verrast

17 december 2018

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sandra de Jong

Prettige service

19 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Deborah Sanders

zeer rap geholpen

24 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Miranda de Bruin

Uitgelichte mediators uit Hoornsterzwaag

Speel Advocatuur

Van Harinxmaweg 15
9246 TL Olterterp
Nederland

0512 385 804
http://www.speeladvocatuur.nl/

Neutrale Mediator (praktijk voor mediation)

Tronde 1A
8424 SK Elsloo
Nederland

0516 795 004
http://www.neutralemediator.nl/

Neutrale Mediator Duker Support

Tronde 1A
8424 SK Elsloo
Nederland

06 53117558
http://www.neutralemediator.nl/