Mediator Wijnandsrade

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Wijnandsrade?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Wijnandsrade verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Wijnandsrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Wijnandsrade gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Wijnandsrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijnandsrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ransdaal, Sweikhuizen en Klimmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wijnandsrade

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Wijnandsrade? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wijnandsrade te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Wijnandsrade. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Wijnandsrade terecht voor:

  • Mediator scheiding Wijnandsrade
  • Zakelijke mediation Wijnandsrade
  • Familie mediation Wijnandsrade
  • Mediation arbeidsconflict Wijnandsrade
  • En meer

Alle mediators uit Wijnandsrade

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wijnandsrade – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wijnandsrade. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wijnandsrade voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wijnandsrade.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wijnandsrade

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Wijnandsrade weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Wijnandsrade is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wijnandsrade gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste partij te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Wijnandsrade.

Scheiden in Wijnandsrade is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wijnandsrade die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wijnandsrade, via een betaalbare mediators

Scheiden Wijnandsrade

Klik op de knop ‘Scheiden Wijnandsrade‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wijnandsrade, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wijnandsrade

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wijnandsrade op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wijnandsrade.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wijnandsrade – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Wijnandsrade. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wijnandsrade.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wijnandsrade voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wijnandsrade te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wijnandsrade.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wijnandsrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wijnandsrade jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wijnandsrade.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wijnandsrade. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wijnandsrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wijnandsrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wijnandsrade

Vakkundig en vlug

9 september 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Linda van Leeuwen

De familie is weer een familie

3 september 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Mirjam Schipper

Verstandig geregeld

1 september 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Frank van Beek

Betrokken en sympathiek

1 september 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Pieter de Graaf

Echt chapeau

22 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Brenda de Koning

Scheiding met zilveren randje

21 augustus 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Rogier Wolters

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Maurice Vink

Gewoon goed

19 augustus 2020

Helemaal super! Dank!

- Adriana Veenstra

Betrokken en sympathiek

10 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johan Maas

Echtscheiding met zilveren randje

8 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Hendrik van der Laan

De mediator was goed!

30 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Maartje Bos

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

31 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Vincent Smeets

Eindelijk rustigere tijden

29 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Maria Mol

Erfenis zo afgehandeld

25 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Barry Verbeek

Nalatenschap netjes gedeeld

23 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jessica Timmermans

De mediator was goed!

26 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ramona Smits

Niet alleen voor personeel

24 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Kevin Vos

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

25 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jacobus Wolters

Moeilijke periode afgesloten

24 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Joost Blom

Het plan was aantrekkelijk

24 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marije Verhoeven

Nalatenschap netjes gedeeld

22 juli 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Ruben de Haan

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Susanne van Veen

Niet alleen voor werknemers

18 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Diana de Bruin

Geoefend mediator

18 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Eveline Dijkstra

Niks meer te maken met mijn werk!

15 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Dennis de Jong

Echt chapeau

18 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Rutger Kuijpers

Ervaren mediator

14 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Steven de Koning

Erfenis zo afgehandeld

16 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Natascha Vink

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

9 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Klaas de Ruiter

Gevoelige kwestie goed geregeld

13 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jan Kuipers

Snel opgelost!

15 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Annemieke Willemsen

Meelevend en vriendelijk

9 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Martine van der Linden

Niet alleen voor personeel

8 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Erwin Mol

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

11 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Gerrit van der Meer

Gewoon fijn

9 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Dave Kramer

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

10 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Adriana de Ruiter

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jelle de Vos

Vlug in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Renate Willemsen

Ervaren mediator

6 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Koen Bakker

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

5 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Hendrik Koning

Persoonlijke aanpak

5 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Sylvia Peeters

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

29 juni 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Laura Willemsen

Fijn afgehandeld

2 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Johannes Groen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Rutger Hofman

De familie is opnieuw een familie

30 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Rutger de Lange

Geoefend mediator

28 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Matthijs van den Broek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Diana Dijkstra

Niet prijzig

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wouter van Leeuwen

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

27 juni 2020

- Marleen Peters

Professioneel en vlug

19 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Barry Smeets

Vakkundig en vlug

19 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Elizabeth van Wijk

Profi en vlot geregeld

21 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anouk Jonker

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

17 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Chantal de Haan

Persoonlijke aanpak

16 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Guido Blom

Niet duur

22 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Sjoerd Bosman

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Albert Mulder

De mediator was verstandig!

14 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Suzanne Verbeek

Oprecht chapeau

16 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Matthijs Peeters

Persoonlijke benadering

16 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Bram van Veen

De familie is opnieuw een familie

16 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Mirjam de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

10 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Ruben Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Steven van Doorn

Verwachtingen overtroffen

12 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Iris Jansen

De mediator was fijn!

13 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Angela Kok

Onenigheid met dochter opgelost

8 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maartje Gerritsen

Gewoon goed

7 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marco Scholten

De mediator was verstandig!

7 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Jasper de Koning

Erfenis zo afgehandeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marloes Jonker

De mediator was verstandig!

3 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Hanneke van Wijk

Geen testament, wel netjes verdeeld

2 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Arjan Jacobs

Betrokken en aardig

3 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Manon Maas

Betrokken en sympathiek

4 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Caroline van de Velden

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

5 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Maaike Kuijpers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jelle Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Roel Timmermans

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Natascha Jacobs

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

2 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Maaike Martens

De mediator was fijn!

29 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Susanne Schipper

De familie is opnieuw een familie

30 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Hendrika van Loon

De mediator was goed!

26 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Bart Hendriks

Profi en snel geregeld

26 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Rob van de Ven

Dikwijls bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Eva van den Broek

Ruzie met personeelslid opgelost

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Roy van der Horst

Verstandig afgehandeld

26 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marc Jansen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

23 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Natasja de Lange

Na lang onrustig nu rust

26 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Maria Molenaar

Tarief viel mee!

22 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sjoerd van Beek

De mediator was fijn!

23 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Niels Kuipers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Maaike Evers

Meer ontvangen dan verwacht

20 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Daniëlle Smeets

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

17 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Marinus Peters

Oprecht chapeau

21 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Martin van de Berg

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

14 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Niels van Vliet

Tarief viel mee!

16 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michel Bos

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Robertus van Doorn

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Arjan Groen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Melanie Jacobs

Profi en handig geregeld

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Deborah Hermans

De mediator was verstandig!

13 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Matthijs de Bruijn

Echt neutraal

7 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Eveline Driessen

Snel afgehandeld

7 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Susanne Dekker

Ook voor werkgevers

6 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Tamara Peters

Erfenis zo geregeld

6 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Rogier de Vos

Echt chapeau

7 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Martinus Veenstra

Snel opgelost!

3 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adriana Bosch

Van problemen vlot naar oplossingen

4 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jessica Jansen

Nalatenschap zo geregeld

6 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marcel Driessen

Meer ontvangen dan verwacht

6 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Charlotte Bos

Professioneel en vlug

29 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marco Smit

Tevreden

5 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Jacoba Bakker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Jeffrey Koster

Vaak bereikbaar

29 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Sharon Timmermans

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

30 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Eva Hofman

Gewoon goed

1 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marinus de Haan

Echt chapeau

30 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maarten van den Heuvel

Het idee uit de mediation helpt echt

29 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Albert Verhoeven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Mirjam Peters

Nalatenschap zo afgehandeld

21 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Daniëlle Janssen

Pijnlijke tijd afgerond

27 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacoba Schipper

Lastige periode afgesloten

22 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Tessa Hermans

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

24 april 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Angelique de Lange

Niet alleen voor werknemers

21 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Diana Bosman

vlot afgehandeld

20 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Tim van de Ven

Simpel en vlug

23 april 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Rogier Postma

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

15 april 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Christian de Wit

Gelukkig nu rustigere tijden

21 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Mirjam van de Berg

Snel geregeld

17 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Robertus van Wijk

Niet enkel voor personeel

16 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Dirk Kramer

Hulp bij uit elkaar gaan

13 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Jessica Kuiper

Vechtscheiding voorkomen!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jan van Wijk

Meelevend en welwillend

14 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Michael Maas

Meer gekregen dan verwacht

12 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Marieke Timmermans

Na lang turbulent nu rust

13 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Rutger Dijkstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

11 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Tom Scholten

Erfenis eerlijk gedeeld

10 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Joyce Bos

Gelukkig nu rustigere tijden

6 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Thijs van Dongen

Snel in contact

11 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Tim Evers

Snel in contact

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Saskia Bosman

Meelevend en welwillend

9 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Iris Vermeulen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

2 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Melanie van der Meer

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Wouter van de Berg

Geoefend mediator

4 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Angela de Vries

Het idee uit de mediation helpt echt

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jan Timmermans

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

30 maart 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Diana de Jong

Boven verwachting

29 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Antonius Dekker

Gewoon prima

24 maart 2020

Content zoals bedacht.

- Sebastiaan Hermans

Oprecht objectief

18 februari 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Marc Schipper

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

26 januari 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Alexander de Lange

Echt chapeau

13 januari 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Petrus Veenstra

Tevreden

24 december 2019

Content zoals bedacht.

- Claudia de Vries

De perfecte match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeroen van der Heijden

Ideale match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Margaretha Kuipers

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke van Veen

Lang leve google

26 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michael van Veen

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joris de Haan

Snelle offerte

22 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia Jacobs

Perfecte tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana Martens

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Rutger Molenaar

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud van Dongen

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Verbeek

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Gerardus Hendriks

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas de Vries

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte Brouwer

Prettige service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Gerrit van Doorn

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christian Hermans

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus de Bruijn

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vincent Sanders

Mediatorkaart is top!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Simon Kuipers

erg snel

9 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Evelien Wolters

aangename service

12 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim Sanders

Ideale tip

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dennis van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ronald Schipper

Eindelijk een fijne site

15 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Melanie Smeets

Snelle offerte

7 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique de Ruiter

betaalbaarder dan ik dacht

31 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Huisman

Lang leve google

27 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Maas

aangename service

21 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sandra Wolters

Duidelijke website

9 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Koen van der Horst

vlot en makkelijk

6 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca Dekker

Werkt lekker!

6 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simone Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kevin Hermans

Forum bood hulp

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anouk Willems

Mediatorkaart is top!

17 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adriana Hoekstra

Eindelijk een goede site gevonden

12 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Molenaar

Zeer verrast

31 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johannes Martens

De perfecte match

27 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben de Lange

Snelle offerte

11 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob van Leeuwen

Mediatorkaart is top!

3 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nancy Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

26 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniël de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen van de Ven

Geen linkedin nodig

6 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Sanders

Via Via maar dan beter

3 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Kok

Via Via maar dan beter

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Smeets

Ideale match

18 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth van de Velden

Snelle offerte

12 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Wolters

Mediatorkaart is top!

2 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Diana Vermeulen

snelle service

26 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Esther Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

23 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Hendriks

Dit werkt fijn

10 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander de Lange

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Guido Schipper

Gevonden via forum

24 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne Sanders

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Lisette Schipper

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba de Vos

Via Via maar dan beter

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique Hendriks

Zeer verrast

17 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Susanne Verbeek

Ideale match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate Huisman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simone Meijer

Fijne service

27 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Laura Kuijpers

erg betaalbaar

25 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Hendriks

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Mol

Fijne service

23 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Peters

snelle service

7 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Cindy de Jong

Lang leve google

5 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van der Meulen

Goed contact

16 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Koning

vlot en makkelijk

1 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Monique Huisman

Lang leve google

5 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Boer

Dé tip

24 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke de Jong

Uitgelichte mediators uit Wijnandsrade

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/