Mediator Workum

Zoek jij een expert voor mediation in Workum?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Workum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Workum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Workum gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Workum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Workum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijhuizum, Ferwoude en Hieslum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Workum

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Workum? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Workum te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Workum terecht voor:

  • Mediator scheiding Workum
  • Zakelijke mediation Workum
  • Familie mediation Workum
  • Mediation arbeidsconflict Workum
  • En meer

Alle mediators uit Workum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Workum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Workum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Workum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Workum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Workum

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Workum weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Workum is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Workum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Workum.

Scheiden in Workum is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Workum zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Workum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Workum, via een betaalbare mediators

Scheiden Workum

Klik op de knop ‘Scheiden Workum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Workum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Workum

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Workum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Workum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Workum – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Workum vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Workum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Workum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Workum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Workum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Workum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Workum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Workum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Workum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Workum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Workum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Workum

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

10 september 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Elizabeth Blom

Tarief viel mee!

12 september 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus de Jong

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 september 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Maartje Kuijpers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 september 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Mariska Post

Niet duur

1 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johan Hofman

Ruzie met dochter opgelost

30 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Wouter Verbeek

De familie is opnieuw een familie

26 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Albert Bos

Ruzie met personeelslid opgelost

23 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Kirsten Verbeek

Oprecht fijn

17 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ellen Dekker

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 augustus 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Sabine Visser

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

12 augustus 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marinus de Koning

Simpel en vlot

11 augustus 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Sander Molenaar

Meelevend en vriendelijk

30 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Anne Smeets

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Chantal de Graaf

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Danny Kok

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

23 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Kevin van Veen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

26 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Johan van Dam

Echtscheiding met zilveren randje

28 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Roel Smit

Eindelijk rustigere tijden

21 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jasper Dekker

Persoonlijke aanpak

25 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Matthijs de Bruijn

De mediator was fijn!

18 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Eveline Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Esther Jacobs

Echt onpartijdig

16 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Eva van de Veen

Scheiding met zilveren randje

21 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Wilhelmus Schipper

De mediator was verstandig!

22 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Leonie Vermeulen

Tevreden

18 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Martijn Wolters

Echtscheiding met zilveren randje

15 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Frank Mol

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus Dekker

Ruzie met dochter opgelost

17 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Danny Bosman

Geen kant kiezen

13 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrika Maas

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Daniël de Lange

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jessica Kok

Gewoon goed

12 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Niels Visser

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

12 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Judith Jansen

Een schouderklopje krijgen

7 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Melanie Bosman

Profi en snel geregeld

6 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Bart Vink

Het plan was fatsoenlijk

10 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Caroline Blom

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Marije Martens

Meelevend en vriendelijk

7 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Hendrika Hendriks

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

4 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Iris Meijer

Boven verwachting

5 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Robert Post

Simpel en vlot

3 juli 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Barbara Groen

Na lang turbulent nu rust

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Angelique Sanders

Pijnlijke periode afgerond

3 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Monique de Wit

Meelevend en vriendelijk

29 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Anne Visser

Hulp bij (tiener)dochter

1 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Melanie de Vries

Persoonlijke benadering

30 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Pascal Hoekstra

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Michel Schipper

Ruzie met dochter opgelost

28 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Elizabeth van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Dirk Prins

Erfenis eerlijk gedeeld

22 juni 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Wendy Koning

Gewoon goed

19 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Anita de Wit

Eindelijk conflict opgelost

24 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Petronella Bakker

Onzekere kwestie fijn geregeld

24 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Marinus van de Brink

Meer ontvangen dan bedacht

20 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Marjolein de Leeuw

Conflict met medewerker opgelost

18 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jelle Hoekstra

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 juni 2020

- Bas Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marianne Post

Gelukkig nu rustigere tijden

15 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Michel Groen

Niet enkel voor personeel

12 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Klaas de Boer

Niet enkel voor personeel

11 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Jeroen Bakker

Ruzie met dochter opgelost

12 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Wouter van den Heuvel

Meer ontvangen dan verwacht

14 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Petra Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Paulus Bos

Eindelijk van mijn baas af

9 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Roy de Koning

Direct opgelost!

7 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Raymond van den Bosch

Moeilijke periode afgesloten

9 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Albert Willems

Profi en snel geregeld

5 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Cindy Visser

Dichter naar elkaar gekomen

8 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Stefan Groen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

7 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jessica de Koning

Pijnlijke periode afgesloten

2 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Albert Peters

Hulp bij uit elkaar gaan

3 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Pieter van de Velde

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Niels Bakker

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

1 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Marijke Verbeek

Onzekere kwestie goed afgehandeld

31 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Pascal Jonker

Het idee was aantrekkelijk

1 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Rob Huisman

Op maat afgestemd advies

1 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Martine Peters

Snel afgehandeld

28 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Maurice Bosman

Het plan was degelijk

2 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Edwin Driessen

Niets meer te doen met mijn werk!

31 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tamara Jacobs

Ondanks de emoties netjes gedeeld

31 mei 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- David van de Velden

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

31 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Jessica Visser

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jacob van der Meer

Kwetsbare afwikkeling super besloten

25 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Barry Schouten

Conflict met werknemer opgelost

27 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Arie de Haan

Na lang onrustig nu rust

21 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Anita van Loon

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Manon Martens

Onenigheid met dochter opgelost

20 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sharon Mulder

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

21 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wouter de Boer

Vakkundig en vlug

21 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Arie van der Heijden

Meer ontvangen dan verwacht

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Simone Willems

Arbeidsconflict kundig aangepakt

16 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Kirsten Evers

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Yvonne Hermans

Vlot afgehandeld!

15 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Evelien Hendriks

Het idee uit de mediation helpt oprecht

14 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Johannes de Lange

Vakkundig en vlug

16 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marloes Visser

Boven verwachting

17 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Robertus de Leeuw

Snel afgehandeld

12 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Michiel van de Ven

Volledig neutraal

14 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Kelly Visser

Ondanks de emoties netjes gedeeld

14 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Bram de Graaf

Nalatenschap eerlijk gedeeld

7 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Leonie van Leeuwen

Vlot opgelost!

7 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tamara de Boer

Geen kant gekozen

12 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Daniëlle Hoekstra

Echt onpartijdig

11 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Eva de Lange

Ook voor ons als bedrijf

11 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Antonius Hofman

Kwetsbare afhandeling top besloten

6 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Annemieke Post

Vechtscheiding voorkomen!

4 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michael Peters

Eindelijk ruzie opgelost

4 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Gerrit van de Berg

De mediator was goed!

1 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Edwin Smits

Snel in contact

2 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Ivo Kramer

Vlot in contact

3 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Björn Gerritsen

Nalatenschap netjes gedeeld

29 april 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Erwin Schouten

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

29 april 2020

- Cornelis de Wit

Het idee uit de mediation helpt enorm

28 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Chantal Willems

Snel afgehandeld!

2 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- René van de Pol

Niet alleen voor werknemers

27 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Bart Dijkstra

Vlot opgelost!

24 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maaike de Jonge

Geoefend mediator

30 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Mariska Meijer

Meelevend en vriendelijk

29 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Simone de Graaf

Boven verwachting

28 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Judith Kuijpers

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

20 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ilona van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

26 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Kim Maas

Snel in contact

22 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Leonie Schipper

Niet prijzig

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Danny van de Pol

Meelevend en welwillend

18 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Franciscus Timmermans

Vlot in contact

16 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Koen Vos

Gelukkig nu van mijn baas af

22 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michael Blom

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

17 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Hendrik Boer

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

18 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Renate Koning

Persoonlijke aanpak

14 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Patrick Kuipers

Tevreden

11 april 2020

Content zoals verwacht.

- Natascha Vink

Het idee van de mediation helpt enorm

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sander Kok

Een lintje krijgen

9 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marcel van der Meer

Gelukkig nu rustigere tijden

9 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Bastiaan Schipper

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Anne de Lange

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Jacobus van Dongen

Gewoon prima

7 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Charlotte van de Veen

Ook voor ons als bedrijf

5 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Wouter van Dongen

Oprecht fijn

6 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jasper Jonker

Hulp bij (tiener)dochter

3 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sabrina Kramer

Het idee was fatsoenlijk

2 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Eveline Jansen

Ook voor werkgevers

8 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Maurice Kuiper

Menselijke aanpak

6 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Sjoerd Blom

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

2 april 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Anne Mulder

Goed afgehandeld

31 maart 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Pascal de Groot

Tarief viel mee!

1 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Nathalie van der Horst

Nalatenschap zo geregeld

3 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Gerrit de Ruiter

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

11 maart 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wendy Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 februari 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Martijn van de Velden

Het plan was degelijk

10 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Cindy de Jonge

Niet enkel voor werknemers

11 januari 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Bart Smits

Vlug in contact

2 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Eva de Lange

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Huisman

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Raymond van de Wal

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Inge Schouten

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Meijer

De perfecte match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben Willems

Perfecte website

28 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elizabeth Meijer

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martin van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacob de Bruin

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Schouten

Heel positief

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angelique Willemsen

Ideale tip

21 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Niels Peeters

Via Via maar dan beter

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Kok

De perfecte match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kevin Boer

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Hofman

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Wolters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan de Graaf

snelle service

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Janneke Brouwer

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Kim Huisman

Ideale website

10 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry van Dongen

Perfecte tip

12 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Guido van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita Post

Vlugge offerte

23 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Jonker

Geen linkedin nodig

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van den Heuvel

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tamara van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Willemsen

Heel positief

28 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mariska Koning

Zeer verrast

21 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dennis de Bruin

Duidelijke website

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Peeters

vlot en makkelijk

7 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Petrus Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

10 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Vos

Prettige service

3 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jacoba van der Heijden

Aangenaam verrast

21 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rogier van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

20 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmina van den Heuvel

Fijne service

7 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Danny van de Berg

Perfecte website

4 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Niels Brouwer

erg snel

25 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marloes de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Verhoeven

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marleen de Lange

De perfecte match

27 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra de Koning

Dé tip

22 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michiel van de Brink

betaalbaar en professioneel

19 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim van der Meer

Mediatorkaart is top!

8 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Simon de Lange

Eindelijk een goede site gevonden

1 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jasper Blom

Aangenaam verrast

23 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wouter Visser

Snelle offerte

15 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus Jacobs

Zeer verrast

10 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martin van den Broek

Snelle offerte

5 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn Vink

Werkt lekker!

24 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martinus van den Broek

betaalbaar en professioneel

14 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Dijkstra

Fijn!

7 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Charlotte Hoekstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Brenda van Veen

erg betaalbaar

22 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Verhoeven

Snelle offerte

18 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Smit

Goed contact

9 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie Smit

Google is je grootste vriend

5 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Kuipers

Google is je grootste vriend

25 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Kuijpers

Mediatorkaart is top!

9 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vanessa de Bruijn

Dé tip

4 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael van den Heuvel

Fijne service

28 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ramona van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Pascal Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rogier Postma

Heel positief

19 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cornelis van Wijk

Perfecte website

9 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Esther Kramer

Goed contact

5 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Dekker

Werkt lekker!

17 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie van Wijk

Ideale website

6 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mark Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Saskia Vos

Zeer verrast

31 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabine Kok

Uitgelichte mediators uit Workum

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Vizier Mediation, Mediation En Financieel Echtscheidingsadvies

Zuiderhaven 102
8861 XW Harlingen
Nederland

06 53430995
http://viziermediation.nl/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Stationsweg 2
8861 GA Harlingen
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/