Mediator Amersfoort

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator in Amersfoort die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Amersfoort verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Amersfoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Amersfoort gezocht?

Mediators uit Amersfoort vergelijken

Mediator Amersfoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amersfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooglanderveen, Maarn en Eemdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Amersfoort

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Amersfoort? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Amersfoort te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Amersfoort terecht voor:

  • Mediator scheiding Amersfoort
  • Zakelijke mediation Amersfoort
  • Familie mediation Amersfoort
  • Mediation arbeidsconflict Amersfoort
  • En meer

Alle mediators uit Amersfoort

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Amersfoort – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Amersfoort. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Amersfoort voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Amersfoort.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Amersfoort

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Amersfoort weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Amersfoort is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Amersfoort gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Amersfoort.

Scheiden in Amersfoort is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Amersfoort die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Amersfoort, via een betaalbare mediators

Scheiden Amersfoort

Klik op de knop ‘Scheiden Amersfoort‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Amersfoort, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Amersfoort

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Amersfoort op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Amersfoort.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Amersfoort – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Amersfoort. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Amersfoort.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Amersfoort voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Amersfoort te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Amersfoort.

Veelgestelde vragen over mediation in

Amersfoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Amersfoort jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Amersfoort.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Amersfoort. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Amersfoort en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Amersfoort die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Amersfoort

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 september 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Natasja Groen

Een lintje krijgen

8 september 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tamara de Lange

Boven verwachting

2 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tamara de Boer

Vakkundig en snel

30 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Albert Sanders

Eindelijk rustigere tijden

27 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Koen van de Velde

Tarief viel mee!

26 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Adriana Willemsen

Niks meer te doen met mijn werk!

18 augustus 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrikus Kramer

Content

18 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Miranda Visser

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

7 augustus 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Joris Wolters

Hulp bij uit elkaar gaan

6 augustus 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Hendrikus Koning

Ervaren mediator

2 augustus 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ingrid de Koning

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

1 augustus 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marjolein Gerritsen

Geoefend mediator

28 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Chantal de Graaf

Dikwijls bereikbaar

27 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Iris Wolters

Gelukkig nu van mijn baas af

22 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sandra van Doorn

Scheiding met zilveren randje

24 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Arie Prins

Fatsoenlijk afgehandeld

27 juli 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Christian Post

Oprecht fijn

24 juli 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Ramona Sanders

Hulp bij uit elkaar gaan

20 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Nienke Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

24 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Eva van Leeuwen

Simpel en vlug

21 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Michael van der Heijden

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

22 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Marc Smits

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

22 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- René Postma

Boven verwachting

19 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Patrick de Groot

Gewoon goed

18 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Jacoba van Loon

Oprecht chapeau

18 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Eva van de Velde

Meer gekregen dan verwacht

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Tamara Vos

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

12 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nicolaas van den Bosch

Niet enkel voor werknemers

15 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Marinus van de Veen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

10 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Dave Dekker

Ruzie met dochter opgelost

10 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Diana van der Horst

Eindelijk onenigheid opgelost

10 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Catharina van der Linden

Oprecht neutraal

9 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Marcel van den Heuvel

Pijnlijke periode afgesloten

8 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Anne Post

Vechtscheiding voorkomen!

5 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michel Hermans

Simpel en vlot

4 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Robertus van Vliet

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

2 juli 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Stefan Kok

Vlot in contact

7 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Johanna Timmermans

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jasper de Graaf

Scheiding met zilveren randje

2 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Klaas Dijkstra

De mediator was verstandig!

2 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Linda Brouwer

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Ruben van de Pol

Het idee uit de mediation helpt echt

27 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Martine Verhoeven

Vlot in contact

3 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Barbara van de Velden

Oprecht chapeau

27 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Peter de Bruin

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

27 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Simone de Wit

Geen kant kiezen

23 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Nienke Mol

Geen kant verkiezen

22 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Marieke Jonker

Lastige tijd afgerond

21 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Angela de Lange

Dichter naar elkaar gekomen

20 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Martine Bosman

Content

25 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Ilona de Haan

Het plan was aantrekkelijk

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Johan Bosch

Gewoon prima

23 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Pieter Verbeek

Erfenis eerlijk verdeeld

17 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Elizabeth de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Mirjam van Dijk

De mediator was fijn!

17 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Kirsten Vink

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

17 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Tim Bosman

Een schouderklopje verdiend

18 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paulus Janssen

Gelukkig nu conflict opgelost

18 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sylvia de Vos

Verwachtingen overtroffen

15 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Antonius Driessen

Profi en vlot geregeld

12 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Maartje Huisman

vlot afgehandeld

15 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Adriana Willems

Meer gekregen dan bedacht

12 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Chantal van de Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marjolein Verhoeven

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

12 juni 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Bart van der Meer

Menselijke aanpak

4 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Wendy van Wijk

Betrokken en aardig

5 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Robert Hermans

Na lang turbulent nu ontspanning

4 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Maartje Smits

Vlot opgelost!

5 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jolanda de Jonge

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

8 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Thijs van der Heijden

Profi en handig geregeld

4 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sylvia Hoekstra

Conflict met medewerker opgelost

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sebastiaan Timmermans

Vlug in contact

5 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Paul van Vliet

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Elisabeth van den Heuvel

Onenigheid met dochter opgelost

29 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Dennis Willems

Pijnlijke periode afgerond

3 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marinus Kramer

Eindelijk onenigheid opgelost

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Linda Huisman

Gelukkig nu rustigere tijden

26 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Rogier Dijkstra

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Guido Dijkstra

Erfenis zo geregeld

24 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Patricia Kuiper

Van problemen snel naar oplossingen

30 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Martin de Boer

Niet duur

27 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johanna Verbeek

Simpel en vlot

26 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Sylvia Brouwer

Geoefend mediator

28 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Dirk van de Brink

Prima geregeld De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

22 mei 2020

- Sander Vermeulen

Tevreden

23 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Christiaan de Groot

Snel in contact

20 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Hendrik Postma

Ook voor werkgevers

19 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Adrianus van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

19 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maurice van den Broek

Ook voor werkgevers

21 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Annemarie van de Brink

Een schouderklopje krijgen

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marije Mulder

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Tessa van de Pol

Vlug in contact

15 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Marianne Kuiper

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Tim Kuipers

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

15 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Patricia de Bruin

Veelal bereikbaar

10 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Edwin Vink

Menselijke aanpak

9 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Kelly Veenstra

De familie is weer een familie

8 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Jeffrey van der Heijden

Lastige periode afgerond

8 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Gerardus van Wijk

Gewoon prima

13 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marjolein Verhoeven

De familie is weer een familie

10 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Leonie Molenaar

Simpel en vlot

10 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Vanessa Jansen

Simpel en vlug

4 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Gerrit Gerritsen

De mediator was fijn!

9 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marco Vink

Simpel en snel

3 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Niels Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rogier Gerritsen

Verstandig afgehandeld

2 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Dave Evers

Simpel en vlug

3 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Marcel Hendriks

Erfenis zo geregeld

5 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Antonius Hofman

Niet duur

30 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Gerrit Smit

Tarief viel mee!

27 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Christiaan de Koning

Echt chapeau

1 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Rutger Kuiper

Prijs viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Annemieke van Doorn

De familie is weer een familie

30 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sebastiaan Vink

Dikwijls bereikbaar

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Suzanne de Graaf

Oprecht fijn

23 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jan Sanders

Na lang onrustig nu rust

22 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Laura Dijkstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

22 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Annemarie de Groot

Het plan was aantrekkelijk

23 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Diana Willems

Meer gekregen dan bedacht

19 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Vanessa Willemsen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

21 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Tim Kuipers

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

17 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Jasper de Lange

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

22 april 2020

- Ilse Bos

Het idee was degelijk

20 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacobus Koning

Een schouderklopje krijgen

19 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Brenda van de Velden

Vlot in contact

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Remco Peeters

Direct opgelost!

17 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Anne Molenaar

Het idee was aantrekkelijk

19 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ilona Martens

Betrokken en aardig

15 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Wendy Dijkstra

Pijnlijke periode afgesloten

15 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Sabrina Kuijpers

Professioneel en snel

10 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Raymond Janssen

Ook voor werkgevers

13 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Evelien Hoekstra

Geen kant gekozen

10 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Willem Dekker

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Kim Bos

Professioneel en snel

12 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Diana Driessen

Meer gekregen dan verwacht

10 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Marije Schouten

Onenigheid met dochter opgelost

7 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Wilhelmina Willems

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Christiaan Hendriks

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

6 april 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Dave van der Laan

Het idee was degelijk

3 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrikus Scholten

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adriana Vink

Erfenis netjes gedeeld

31 maart 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Petronella Kuipers

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bianca de Groot

Prima gedaan De reden was overigens niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

30 maart 2020

- Remco de Jonge

Meelevend en vriendelijk

30 maart 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Arjan Veenstra

Verstandig geregeld

11 maart 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Sylvia Kuijpers

Meer ontvangen dan bedacht

16 februari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Marieke Dijkstra

Eindelijk van mijn leidinggevende af

13 februari 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martin Hofman

Niet enkel voor personeel

19 januari 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Nicole Kuipers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 december 2019

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Wendy van Loon

Ideale tip

29 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Suzanne van de Velden

Positieve ervaring

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Charlotte van de Veen

Perfecte tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido Vermeulen

Heel positief

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pieter van de Wal

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska Bosch

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jacqueline van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wouter Hermans

betaalbaarder dan ik dacht

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Meijer

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas de Jong

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska van Beek

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Smits

Snelle offerte

22 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Arjan Timmermans

Ideale tip

21 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martine Janssen

Forum bood hulp

22 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Paulus de Lange

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Chantal Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus de Bruin

Dit werkt fijn

13 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald van Dongen

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Huisman

Perfecte website

15 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmus Smeets

Eindelijk een fijne site

10 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Willem de Ruiter

De perfecte match

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas Mulder

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Maas

Aangenaam verrast

5 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michel van Wijk

Eindelijk een fijne site

4 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simon van den Broek

Snelle offerte

24 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sabine Postma

Fijn!

13 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Peter Bos

Google is je grootste vriend

20 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk de Groot

Eindelijk een fijne site

7 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Bosch

zeer rap geholpen

31 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Natascha van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

5 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cindy Timmermans

Gevonden via forum

28 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Dave de Koning

betaalbaar en professioneel

29 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van Beek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

19 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dirk Willems

Heel positief

19 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Willem Vermeulen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marcel Jonker

Voortreffelijke match

6 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Judith Janssen

Prettige service

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Anouk Scholten

Snelle offerte

1 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Koning

Aangenaam verrast

26 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sebastiaan de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen Molenaar

Gevonden via forum

13 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan van de Berg

Lang leve google

7 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Verbeek

Voortreffelijke match

5 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacob Driessen

Super service

30 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sharon Vos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Roy Post

Fijne service

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Dennis van den Broek

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda van Beek

aangename service

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dirk Post

Google is je grootste vriend

27 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Vos

Forum bood hulp

26 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ilona van Loon

Ideale match

12 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven Bos

Goede werking van de website

8 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paul van Loon

Heel positief

31 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sanne Schouten

Forum bood hulp

26 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrik Hoekstra

Voortreffelijke match

20 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bart van Beek

Voortreffelijke match

15 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruud Dijkstra

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis van Dam

Werkt goed dit

27 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd de Koning

Mediatorkaart is top!

23 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Janneke Schipper

Ideale tip

15 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michel van de Velden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marloes van de Velde

erg betaalbaar

4 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van Dongen

Geen linkedin nodig

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van Vliet

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Melanie Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk de Jonge

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin van Dam

erg betaalbaar

30 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther van der Heijden

Perfecte website

22 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johan de Boer

Goed contact

11 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nicolaas Visser

Duidelijke website

8 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Edwin Blom

Prettige service

2 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Cornelia Smit

Via Via maar dan beter

23 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Vink

betaalbaar en professioneel

23 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Groen

Via Via maar dan beter

25 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank de Groot

Google is je grootste vriend

25 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Schipper

Aangenaam verrast

13 januari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Susanne de Boer

Eindelijk een fijne site

22 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Michiel van der Meer

snelle service

29 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ramona Brouwer

Uitgelichte mediators uit Amersfoort

Advocatenkantoor Lieberwerth

Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort
Nederland

033 445 1320
http://www.advocatenkantoorlieberwerth.nl/

Ariens Advocaten – rechtshulp

Stadsring 75
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 7727
https://www.ariensadvocaten.nl/

Keistad Advocaten te Amersfoort

Stadsring 77
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 4636
http://www.keistadadvocaten.nl/