Mediator Gorinchem

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Gorinchem?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Gorinchem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Gorinchem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Gorinchem gezocht?

Een mediator uit Gorinchem vinden

Mediator Gorinchem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gorinchem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordeloos, Meerkerk en Langerak bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Gorinchem

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Gorinchem? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Gorinchem te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Gorinchem terecht voor:

  • Mediator scheiding Gorinchem
  • Zakelijke mediation Gorinchem
  • Familie mediation Gorinchem
  • Mediation arbeidsconflict Gorinchem
  • En meer

Alle mediators uit Gorinchem

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Gorinchem – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Gorinchem. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Gorinchem voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Gorinchem.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Gorinchem

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Gorinchem weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Gorinchem stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Gorinchem gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door enkele stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Gorinchem.

Scheiden in Gorinchem is natuurlijk vervelend, maar door een mediator scheiden uit Gorinchem zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Gorinchem die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Gorinchem, via een betaalbare mediators

Scheiden Gorinchem

Klik op de knop ‘Scheiden Gorinchem‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Gorinchem, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Gorinchem

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Gorinchem op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Gorinchem.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Gorinchem – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Gorinchem te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Gorinchem.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Gorinchem voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Gorinchem te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Gorinchem.

Veelgestelde vragen over mediation in

Gorinchem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Gorinchem jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Gorinchem.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Gorinchem. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Gorinchem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Gorinchem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Gorinchem

Erfenis netjes verdeeld

6 september 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Suzanne Veenstra

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 september 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Steven de Graaf

Oprecht goed

2 september 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Janneke Scholten

Het idee van de mediation helpt oprecht

30 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martine van Dongen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Nienke Molenaar

Van problemen snel naar oplossingen

25 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Brenda de Vries

Oprecht chapeau

14 augustus 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maarten Kuijpers

Op maat afgestemd advies

19 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Jasper de Bruijn

Lastige tijd afgesloten

13 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Tom van de Berg

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

6 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Johan van de Pol

Dichter naar elkaar gekomen

3 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Monique Boer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

2 augustus 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Brenda Kuijpers

Ruzie met dochter opgelost

23 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Martine de Vos

Echt chapeau

26 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Christian Scholten

Kwetsbare afwikkeling super besloten

25 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Nicolaas Driessen

Vlot opgelost!

28 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Arjan Kok

Ook voor ons als bedrijf

24 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Anita Scholten

Na lang turbulent nu ontspanning

23 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Maarten Maas

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Janneke Smits

De familie is weer een familie

24 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Pascal Bosman

De familie is opnieuw een familie

16 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Sjoerd Dekker

Menselijke benadering

19 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Daniël de Wit

Ruzie met medewerker opgelost

15 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Edwin de Wit

Onenigheid met dochter opgelost

14 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Wilhelmina Veenstra

Nalatenschap netjes gedeeld

20 juli 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Iris van der Laan

Hulp bij scheiding

17 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sabine de Koning

Gelukkig nu rustigere tijden

18 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Thijs Vermeulen

Onzekere kwestie fijn geregeld

10 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jeffrey Bos

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

15 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Ellen Schouten

Vaak bereikbaar

10 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Peter Willemsen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Astrid Blom

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

14 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Barbara Vink

Profi en snel geregeld

9 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Koen van den Bosch

Echt objectief

11 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Johannes Vink

Hulp bij (tiener)dochter

9 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sylvia Smits

Verwachtingen overtroffen

7 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Marleen van der Heijden

Kwetsbare afhandeling top geregeld

4 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Franciscus van der Meulen

De familie is weer een familie

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Frank van de Velden

Dichter naar elkaar gekomen

4 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Robin Timmermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Joris van de Berg

Niet enkel voor werknemers

6 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Rutger Hofman

Ook voor werkgevers

4 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Thomas Kok

Vakkundig en snel

30 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Maria Kuiper

Betrokken en sympathiek

1 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Paulus Jonker

Ook voor werkgevers

25 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Peter Smits

Nalatenschap zo afgehandeld

27 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Inge de Jonge

Direct opgelost!

28 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Charlotte Kramer

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Arie Hendriks

Gewoon goed

23 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Maria Schipper

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

19 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Klaas de Vos

Gevoelige kwestie fijn geregeld

23 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Joyce de Leeuw

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

18 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Bianca Hofman

Dichter naar elkaar toegegroeid

20 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jacob Hermans

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

23 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Cornelia Kuijpers

Betrokken en sympathiek

22 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Femke Willems

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

19 juni 2020

- Kevin de Jonge

Geoefend mediator

15 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Erik de Koning

Erfenis zo geregeld

18 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Martine Hendriks

De mediator was verstandig!

16 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Robin Groen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Wilhelmina Visser

Snel in contact

10 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Ilona Schouten

Snel afgehandeld

12 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Maria Smit

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

7 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Mariska de Graaf

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Erwin van der Meer

Niet alleen voor personeel

5 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Klaas de Vries

Vlot afgehandeld!

9 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Karin Boer

Onzekere kwestie goed afgehandeld

8 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Jolanda Schouten

Gelukkig nu onenigheid opgelost

3 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Judith Hofman

Fijn afgehandeld

6 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Sebastiaan Koster

Ruzie met medewerker opgelost

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Marinus Blom

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Adriaan Mol

Echtscheiding met zilveren randje

3 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wouter de Vos

Ondanks afstand bekwaam geholpen

31 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Evelien Schipper

Niet enkel voor werknemers

1 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nicole van Beek

Betrokken en aardig

1 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Björn Kuipers

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Richard van der Heijden

Geen kant gekozen

31 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Rogier van de Velde

Gelukkig nu van mijn baas af

1 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Anne de Ruiter

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

26 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Gerrit Dijkstra

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

31 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Adriaan Prins

Lastige tijd afgerond

27 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marianne Hendriks

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

28 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Marc Maas

Na lang turbulent nu ontspanning

23 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Maarten de Groot

De familie is opnieuw een familie

25 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Johan Hermans

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

27 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Willem de Ruiter

Niet alleen voor werknemers

21 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Sandra van der Heijden

Kwetsbare afwikkeling super besloten

20 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Roy Veenstra

Niet prijzig

22 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Gerardus van de Brink

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Christian Kuiper

Pijnlijke tijd afgerond

21 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Christian Kok

Na lang onrustig nu ontspanning

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Roel Bosch

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

17 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Patrick van den Bosch

Lastige periode afgesloten

15 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Willem Willemsen

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marloes Peeters

Nalatenschap eerlijk verdeeld

16 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Wilhelmina de Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

17 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Catharina van der Meer

Simpel en vlot

14 mei 2020

Helemaal super! Dank!

- Dirk de Vries

Het idee van de mediation helpt oprecht

11 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Mariska van Vliet

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Inge Gerritsen

Eindelijk van mijn baas af

9 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Simone Gerritsen

Op maat afgestemd advies

8 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Hendrika Sanders

Tarief viel mee!

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sebastiaan van der Heijden

Het plan was goed

11 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maartje Dijkstra

Geen kant kiezen

10 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Stefan van Leeuwen

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

4 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Catharina van Dam

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Deborah van de Brink

Snel afgehandeld!

30 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Pascal Evers

Hulp bij scheiding

5 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Marcel Bos

Geen testament, wel netjes verdeeld

30 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Linda de Haan

Na lang onrustig nu rust

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Ilse Kuijpers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Johan van der Laan

Een schouderklopje verdiend

28 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jessica Verbeek

Nalatenschap zo afgehandeld

28 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Manon Peeters

Geen kant kiezen

1 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Jacob van de Ven

Boven verwachting

26 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Saskia van der Meer

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

27 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Wilhelmus de Lange

Volledig neutraal

25 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Stefan Dekker

Prijs viel mee!

24 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Elizabeth Bosch

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

27 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Tamara Martens

De familie is opnieuw een familie

20 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Christiaan Brouwer

Prijs viel mee!

18 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Gerardus Koster

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

24 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Suzanne van Veen

Nalatenschap zo afgehandeld

20 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Dave Veenstra

Betrokken en sympathiek

21 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Martinus Visser

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Deborah Hoekstra

Geen kant verkiezen

18 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Dirk de Leeuw

Verwachtingen overtroffen

16 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Adriana de Lange

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Adriana Bakker

Snel opgelost!

13 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Gerardus Smit

Niet enkel voor werknemers

17 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Bastiaan Jacobs

Persoonlijke aanpak

11 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Marinus de Lange

Meelevend en vriendelijk

12 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bas van Dam

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

9 april 2020

- Anouk Brouwer

Echt rechtvaardig

10 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Adrianus Smits

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Lisette Boer

Op maat afgestemd advies

10 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Patricia Groen

Eindelijk van mijn baas af

5 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marc Post

Eindelijk rustigere tijden

7 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Marcel Smit

Het idee van de mediation helpt enorm

2 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Rogier de Vos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

2 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michael Kuiper

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Leonie de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jeroen Koning

Erfenis eerlijk verdeeld

3 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Marleen Scholten

Snel geregeld

29 maart 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Bas Brouwer

Meer ontvangen dan bedacht

29 maart 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Linda Smits

Echt chapeau

11 maart 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke Smeets

Nalatenschap netjes gedeeld

18 februari 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Ellen de Ruiter

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

28 januari 2020

- Arjan Hofman

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

23 januari 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Christiaan van de Velde

Moeilijke periode afgerond

27 december 2019

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bas van Dijk

Positieve ervaring

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle Bos

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabine Verhoeven

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Vink

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paul Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mirjam van der Laan

Voortreffelijke match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrik van den Broek

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Sanders

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Willemsen

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Chantal Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nienke de Groot

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Janneke Smeets

Dé tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan van der Meer

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom van de Veen

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal van de Berg

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin Peters

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jelle Veenstra

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander van Wijk

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sebastiaan van der Heijden

Vlugge offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Wolters

Perfecte tip

17 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Willem Smit

Mediatorkaart is top!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Verbeek

Goed contact

9 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Blom

Super service

4 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anna Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- David van de Ven

Google is je grootste vriend

16 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Blom

Vlugge offerte

8 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petrus van der Meer

Aangenaam verrast

1 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrikus Jonker

Duidelijke website

30 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska van de Brink

Erg tevreden

22 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Yvonne Smits

Positieve ervaring

15 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Guido Kramer

zeer rap geholpen

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Margaretha de Vos

Dit werkt fijn

4 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rogier Verhoeven

Eindelijk een fijne site

7 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Saskia van Doorn

Lang leve google

5 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hendrika van de Velden

Geen linkedin nodig

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Verhoeven

Snelle offerte

17 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben Hoekstra

Gevonden via forum

9 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sabine van de Ven

Mediatorkaart werkt erg fijn

4 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Astrid Vink

Super service

26 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid Evers

snel geholpen

21 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marc de Groot

Goed contact

16 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina de Graaf

Positieve ervaring

10 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Yvonne Martens

Werkt lekker!

30 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra van den Broek

Gevonden via forum

19 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petrus Smit

Goede werking van de website

19 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia Smeets

Goede werking van de website

5 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander Groen

De perfecte match

5 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erik van der Meer

Goed contact

26 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Frank Boer

Fijn!

19 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Stefan Martens

betaalbaar en professioneel

9 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Gerritsen

Werkt goed dit

3 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid Groen

Perfecte website

28 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Caroline de Jonge

Dit werkt fijn

18 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben de Wit

Werkt goed dit

11 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Femke van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Arie Groen

Ideale website

2 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacobus de Graaf

Ideale tip

22 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Smeets

Gevonden via forum

14 juni 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Rogier Maas

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Robertus Smeets

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter Hendriks

Vlugge offerte

29 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Dijkstra

Goede werking van de website

21 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien van der Laan

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Nicolaas Verhoeven

niet verwacht zo betaalbaar

8 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Sanders

Werkt lekker!

29 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke Hermans

Snelle offerte

18 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Roy Sanders

Ideale website

8 maart 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ingrid Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrikus Kuipers

erg betaalbaar

10 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

8 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry Janssen

Google is je grootste vriend

16 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Koster

Erg tevreden

2 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marc Mol

Mediatorkaart is top!

25 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sharon van Wijk

Uitgelichte mediators uit Gorinchem

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/

Mediator scheiding Gorinchem – Resolve.nu

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://www.resolve.nu/

Yvonne van den Berg MfN Mediator

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://resolve.nu/mediator-scheiding-gorinchem/