Mediator Maastricht

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator in Maastricht die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Maastricht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Maastricht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Maastricht gezocht?

Mediators uit Maastricht vergelijken

Mediator Maastricht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maastricht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elsloo, Gronsveld en Bemelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maastricht

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Maastricht? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maastricht te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Maastricht terecht voor:

  • Mediator scheiding Maastricht
  • Zakelijke mediation Maastricht
  • Familie mediation Maastricht
  • Mediation arbeidsconflict Maastricht
  • En meer

Alle mediators uit Maastricht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maastricht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maastricht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maastricht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maastricht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maastricht

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Maastricht weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Maastricht eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maastricht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door enkele stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Maastricht.

Scheiden in Maastricht is natuurlijk pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Maastricht zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maastricht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maastricht, via een betaalbare mediators

Scheiden Maastricht

Klik op de knop ‘Scheiden Maastricht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maastricht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maastricht

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maastricht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maastricht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maastricht – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Maastricht. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maastricht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maastricht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maastricht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maastricht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maastricht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maastricht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maastricht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maastricht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maastricht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maastricht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maastricht

Het plan was goed

4 september 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Annemarie Boer

Na lang onrustig nu ontspanning

9 september 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Tom Kramer

Ruzie met personeelslid opgelost

30 augustus 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jolanda Molenaar

Ook voor ons als bedrijf

27 augustus 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Nienke de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

22 augustus 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martijn Koster

Betrokken en aardig

23 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Wouter Gerritsen

Meer ontvangen dan bedacht

17 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Pieter Koster

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

14 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Daniëlle de Groot

Een schouderklopje verdiend

6 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Robertus van der Meulen

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

12 augustus 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Kim van de Velden

Verwachtingen overtroffen

31 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Manon de Graaf

Conflict met medewerker opgelost

2 augustus 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anna van de Wal

Nalatenschap zo geregeld

27 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Rogier Kuipers

Niet duur

25 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Thijs Gerritsen

Snel afgehandeld

23 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Adrianus Smeets

Echt chapeau

22 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Dave van der Laan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Christian Verbeek

Ruzie met medewerker opgelost

22 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Martine Veenstra

Persoonlijke benadering

25 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Karin Schipper

Verwachtingen overtroffen

17 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Johanna Koster

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bas de Haan

Simpel en snel

20 juli 2020

Absoluut super! Bedankt!

- David Sanders

Echt objectief

20 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Jeffrey Kuipers

Ook voor werkgevers

21 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Charlotte Willemsen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

14 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Maaike van der Laan

Eindelijk van mijn baas af

15 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Annemieke Scholten

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Alexander Hermans

Een schouderklopje krijgen

12 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Arie van de Pol

Menselijke aanpak

14 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Stefan Smits

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

15 juli 2020

- Dennis Groen

Moeilijke periode afgerond

8 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jasper van Doorn

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

9 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Ruben de Bruin

Ook voor ons als bedrijf

8 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Hendrik Kramer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

6 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Kim Veenstra

Ruzie met dochter opgelost

4 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jasper Koning

Een lintje verdiend

7 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Tim de Vries

Na lang onrustig nu ontspanning

6 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Yvonne Koster

De mediator was goed!

2 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Melanie Kuijpers

Niet duur

1 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Jessica van Wijk

Geen kant gekozen

30 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Sabrina Groen

Vechtscheiding voorkomen!

29 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Stefan de Leeuw

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

1 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Marije Schipper

Een lintje verdiend

27 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Iris Evers

Het plan was aantrekkelijk

1 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Guido van Doorn

Pijnlijke tijd afgesloten

25 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Mark van der Linden

Arbeidsconflict behendig opgelost

25 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Eric van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

23 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Yvonne Maas

Content

22 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Niels Molenaar

Van problemen vlot naar oplossingen

23 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Karin Groen

Profi en handig geregeld

20 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Jacoba Blom

Vaak bereikbaar

24 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Marco de Lange

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Pascal de Jonge

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

19 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Johanna de Ruiter

Het idee was fatsoenlijk

23 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Dave Molenaar

Snel geregeld

18 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Ramona van der Meer

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

14 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Albert Koster

Niet enkel voor werknemers

17 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Franciscus Koster

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

18 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Renate Timmermans

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Maurice van der Meer

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Deborah Brouwer

Van problemen vlot naar oplossingen

14 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Tessa Verhoeven

Een schouderklopje verdiend

13 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Laura van Leeuwen

Het idee van de mediation helpt oprecht

11 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Klaas Boer

Kwetsbare afwikkeling super besloten

12 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Erik Mulder

Ondanks afstand bekwaam geholpen

8 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marianne van der Horst

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Matthijs Boer

Geen kant kiezen

11 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Margaretha Mulder

Het plan was fatsoenlijk

9 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Sebastiaan Peters

Oprecht chapeau

3 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Petra Sanders

Pijnlijke tijd afgesloten

7 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marc Gerritsen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

4 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Annemarie Bos

Gewoon goed

7 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Janneke van de Velde

Uit elkaar met een lichtpuntje.

2 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jan de Haan

Erfenis eerlijk verdeeld

30 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marc Visser

Niet enkel voor werknemers

1 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Tom Molenaar

Uiteindelijk van mijn baas af

28 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jacqueline van Beek

Oprecht fijn

27 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Mariska van Beek

Tevreden

31 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Diana de Koning

Nalatenschap zo geregeld

1 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Simon van Wijk

Snel afgehandeld!

30 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Dirk van Doorn

Onenigheid met dochter opgelost

27 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anne Jansen

Boven verwachting

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sander Verhoeven

Lastige periode afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Iris van den Bosch

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Ramona van de Velde

Niet alleen voor personeel

22 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Susanne Bosman

Het plan was fatsoenlijk

22 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Marianne Groen

Snel in contact

23 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Stefan de Koning

Onzekere kwestie fijn geregeld

21 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Alexander van Dijk

Een schouderklopje krijgen

21 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barry van Veen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Erwin Verhoeven

Simpel en vlug

20 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Nancy van de Brink

Tarief viel mee!

17 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Yvonne de Koning

Het idee was fatsoenlijk

17 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Mark Smeets

Eindelijk conflict opgelost

17 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Marinus van Leeuwen

Erfenis netjes verdeeld

14 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jelle Gerritsen

Meer gekregen dan bedacht

15 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Jelle Dijkstra

Na lang turbulent nu rust

13 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Johannes Willemsen

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

9 mei 2020

- Maria Driessen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

12 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Guido Kramer

Ondanks afstand professioneel geholpen

12 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Wilhelmus de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

6 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Judith Jansen

Pijnlijke tijd afgesloten

9 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Guido Hofman

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

9 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Steven Smit

Eindelijk van mijn leidinggevende af

3 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ilse Hofman

Na lang onrustig nu rust

6 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jasper Vink

Pijnlijke tijd afgerond

2 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin Hofman

Echt chapeau

1 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Astrid van Loon

Direct afgehandeld!

2 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Pieter Jansen

Professioneel en vlug

1 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Franciscus de Leeuw

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

4 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Gerrit de Bruin

Vlug in contact

29 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Dennis Hendriks

Fatsoenlijk afgehandeld

30 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bianca van der Meulen

Niets meer te doen met mijn werk!

26 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- David de Leeuw

Veelal bereikbaar

28 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Tessa van Dam

Gelukkig nu onenigheid opgelost

24 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Lisette Hofman

Ook voor ons als bedrijf

24 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Hendrikus Janssen

Tevreden

23 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Nicole Hoekstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- David Vink

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

27 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maarten van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Marinus Maas

Eindelijk rustigere tijden

21 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Wouter Boer

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Remco van de Veen

Content

21 april 2020

Content zoals verwacht.

- Femke van den Bosch

Conflict met personeelslid opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Natascha Kuipers

Pijnlijke tijd afgesloten

19 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Christian van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

17 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Danny Martens

Arbeidsconflict behendig aangepakt

15 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Ivo de Ruiter

Hulp bij (tiener)dochter

15 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- David Wolters

Vlot afgehandeld!

18 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Yvonne van Dam

Het idee van de mediation helpt oprecht

12 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Antonius Driessen

Niet duur

15 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Eva van der Meulen

Goed afgehandeld

16 april 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Anouk van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

8 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Eric Jansen

Simpel en vlot

13 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Adriana van de Berg

Eindelijk ruzie opgelost

7 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Remco Koning

Moeilijke tijd afgerond

6 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jasper van de Ven

Arbeidsconflict behendig opgelost

10 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Stefan Vink

Meer ontvangen dan bedacht

9 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Gerardus Mulder

Ruzie met dochter opgelost

5 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Brenda Willems

Gewoon goed

5 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Tessa van Veen

vlot afgehandeld

2 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Johanna van Dongen

Tarief viel mee!

6 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anouk de Jonge

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

5 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Erwin de Jong

Lastige tijd afgerond

3 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Ilona Kok

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

3 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bart de Boer

Eindelijk rustigere tijden

15 maart 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Maaike van der Heijden

Veelal bereikbaar

4 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Nicole van Dam

Het idee uit de mediation helpt enorm

29 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tessa Evers

Gewoon prima

14 januari 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Thomas de Ruiter

De familie is opnieuw een familie

1 januari 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jessica Molenaar

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Natascha Mulder

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Kuipers

Ideale match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kelly de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nancy de Haan

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Mol

Eindelijk een fijne site

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert van der Horst

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Joris van Leeuwen

Perfecte website

25 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Sanders

Ideale website

19 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda van de Brink

Voortreffelijke match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Willemsen

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Peeters

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Björn Huisman

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris van de Brink

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Meijer

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ingrid van der Linden

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Rutger Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Kok

Zeer verrast

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Guido Brouwer

Gevonden via forum

14 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Nicolaas Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

2 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Mulder

Snelle offerte

25 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Danny Kok

Eindelijk een goede site gevonden

13 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Koster

Werkt goed dit

7 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle van Beek

Goed contact

6 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle van Vliet

erg betaalbaar

27 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Blom

zeer rap geholpen

19 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johannes de Ruiter

Aangenaam verrast

10 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke de Jonge

De perfecte match

3 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kim Janssen

Goede werking van de website

12 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria Kuiper

Mediatorkaart is top!

4 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ronald Willemsen

Mediatorkaart is top!

23 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Irene van der Meer

snelle service

16 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Mol

Werkt goed dit

8 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sjoerd Scholten

vlot en makkelijk

7 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Manon de Lange

Zeer verrast

31 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joyce Groen

Geen linkedin nodig

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Kramer

Lang leve google

19 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Post

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeroen Gerritsen

Ideale tip

10 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan van der Meulen

Geen linkedin nodig

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Smeets

Forum bood hulp

19 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Bastiaan Bos

Werkt goed dit

15 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joyce Bosch

Fijn!

10 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ivo Vermeulen

Perfecte website

30 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maria van Dam

Ideale tip

27 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie de Boer

Heel positief

17 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maarten van de Veen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bianca de Leeuw

Perfecte website

27 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrika Verbeek

Via Via maar dan beter

22 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Koster

Ideale match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin de Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eva van de Velden

Positieve ervaring

30 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Willem Koning

Gevonden via forum

27 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Anne Verbeek

Perfecte tip

17 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jelle de Boer

Lang leve google

13 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Maas

Super service

6 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kim Smeets

Mediatorkaart is top!

29 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maria van de Pol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Frank Evers

Werkt goed dit

13 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bas van der Linden

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ellen van Dongen

Mediatorkaart is top!

2 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Petra de Ruiter

Geen linkedin nodig

24 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Willemsen

Prettige service

18 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Catharina Gerritsen

Super service

28 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilona van der Heijden

Ideale match

25 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven Verbeek

Via linkedin niet hetzelfde

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel de Groot

Goed contact

23 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Danny Vermeulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

6 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Bosch

Geen linkedin nodig

22 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Bos

Uitgelichte mediators uit Maastricht

Wolfs Advocaten B.V.

Wilhelminasingel 86
6221 BL Maastricht
Nederland

043 356 1570
http://www.wolfsadvocaten.nl/

Pennino Advocaten

Rechtstraat 34
6221 EJ Maastricht
Nederland

043 325 0109
http://www.pennino.nl/

Hr Center

Pr. Ireneweg 4
6241 GE Bunde
Nederland

043 720 0920
http://www.hr-center.nl/