Mediator Glane

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Glane?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Glane verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Glane – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Glane gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Glane
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Glane, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overdinkel, Reutum en Deurningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Glane

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Glane? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Glane te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet of het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Glane. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Glane terecht voor:

  • Mediator scheiding Glane
  • Zakelijke mediation Glane
  • Familie mediation Glane
  • Mediation arbeidsconflict Glane
  • En meer

Alle mediators uit Glane

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Glane – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Glane. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Glane voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Glane.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Glane

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Glane voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Glane weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Glane eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Glane gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een paar stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Glane.

Scheiden in Glane is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Glane zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Glane die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Glane, via een betaalbare mediators

Scheiden Glane

Klik op de knop ‘Scheiden Glane‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Glane, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Glane

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Glane op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Glane.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Glane – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Glane. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Glane.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Glane voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Glane te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Glane.

Veelgestelde vragen over mediation in

Glane

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Glane jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Glane.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Glane. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Glane en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Glane die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Glane

Nalatenschap eerlijk gedeeld

6 september 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Erik van Dijk

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

2 september 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Nicolaas Wolters

Gelukkig nu van mijn baas af

1 september 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marco van Veen

Persoonlijke aanpak

30 augustus 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jeroen Kuiper

Een lintje verdiend

21 augustus 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Joris Vos

Volledig objectief

25 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Thomas Koning

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

16 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Christian Postma

Gewoon fijn

14 augustus 2020

Dikke prima! Dank!

- Manon van den Broek

Hulp bij uit elkaar gaan

8 augustus 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Anita Koster

Snel geregeld

8 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Tessa van de Berg

Meelevend en vriendelijk

2 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Hendrik de Haan

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

31 juli 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Ronald de Leeuw

Pijnlijke periode afgerond

27 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Wilhelmus Vink

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

27 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Willem Janssen

Niks meer te doen met mijn werk!

23 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Charlotte Peeters

Eindelijk rustigere tijden

24 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Koen Kuijpers

Gewoon goed

20 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Ruud Kuipers

vlot afgehandeld

22 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Maurice Peeters

De mediator was verstandig!

23 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Michel Bos

Echt chapeau

23 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Cindy Molenaar

De mediator was goed!

20 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Femke Sanders

Oprecht goed

16 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Maarten Bos

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Nienke van der Linden

Het idee van de mediation helpt enorm

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sander de Vries

Erfenis zo geregeld

18 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Koen Bosman

Betrokken en sympathiek

17 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jacobus de Bruijn

Dichter naar elkaar gekomen

14 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Yvonne van de Brink

Na lang onrustig nu rust

10 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jeroen Molenaar

Echt chapeau

15 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Pieter Koster

Oprecht objectief

11 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Jeffrey de Wit

Simpel en vlug

15 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Niels de Wit

Fatsoenlijk afgehandeld

13 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Anna van Wijk

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

7 juli 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Vincent van der Linden

Ruzie met dochter opgelost

9 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sabrina van de Pol

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Mariska van den Bosch

Verwachtingen overtroffen

3 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Brenda Willems

Vechtscheiding voorkomen!

8 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Femke de Graaf

Arbeidsconflict kundig aangepakt

7 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Matthijs Mulder

Na lang turbulent nu ontspanning

7 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Kevin de Jonge

Uiteindelijk van mijn baas af

7 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Kim Martens

Geoefend mediator

5 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Maurice van Dongen

Simpel en snel

2 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Inge de Koning

De familie is opnieuw een familie

28 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Paul Kuiper

Vlot opgelost!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Hendrika van de Pol

Gewoon prima

26 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Klaas Kramer

Vechtscheiding voorkomen!

28 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Joyce de Jong

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

22 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jolanda de Bruijn

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Pieter van de Velde

Dikwijls bereikbaar

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Eva Willems

Onenigheid met dochter opgelost

19 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Maurice Mol

Gelukkig nu van mijn baas af

25 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ivo Evers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Marinus Timmermans

Niks meer te maken met mijn werkgever!

23 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Joyce de Lange

Persoonlijke benadering

18 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Nicole Mulder

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

15 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sandra Postma

Tevreden

14 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Miranda Gerritsen

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Ilse Prins

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

16 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Marieke Timmermans

Het idee van de mediation helpt echt

12 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Adriaan Jacobs

Onzekere kwestie goed geregeld

17 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Marleen Veenstra

Na lang onrustig nu rust

10 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Kirsten de Groot

Niet enkel voor personeel

13 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Judith Post

Ervaren mediator

10 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marco de Jonge

Oprecht goed

9 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Roy van den Heuvel

Scheidingmet een lichtpuntje.

10 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Anita Visser

Geen kant verkiezen

6 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Karin Boer

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Melanie van der Linden

Conflict met personeelslid opgelost

7 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Pascal van den Broek

Tevreden

3 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Thijs van der Linden

Van problemen snel naar oplossingen

6 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Esther Molenaar

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

7 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Sander Boer

Oprecht fijn

2 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sabine Martens

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

2 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Cornelis Vermeulen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

29 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Saskia de Lange

Gewoon goed

1 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Barbara Bakker

Volledig rechtvaardig

31 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Dennis Jonker

Pijnlijke tijd afgerond

3 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Suzanne Koning

Ruzie met personeelslid opgelost

30 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Maria Verbeek

Nalatenschap zo geregeld

28 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Sharon de Ruiter

Een schouderklopje krijgen

25 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jolanda Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Daniëlle van den Broek

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

28 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Roel Schouten

Geoefend mediator

23 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Jan Hermans

Simpel en snel

21 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jan Verhoeven

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jan de Graaf

Eindelijk conflict opgelost

22 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Hanneke van de Brink

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

23 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Stefan van Doorn

Pijnlijke tijd afgesloten

21 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Remco Jonker

Nalatenschap zo afgehandeld

19 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Jacob Mol

Meelevend en welwillend

19 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Ilona van Wijk

Simpel en vlug

20 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Leonie Smeets

De familie is opnieuw een familie

15 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Femke Peters

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Cornelia Scholten

Op maat afgestemd advies

15 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Dennis Vermeulen

Verwachtingen overtroffen

18 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Matthijs van der Meulen

Conflict met medewerker opgelost

11 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Annemarie van de Brink

Nalatenschap netjes gedeeld

16 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Jacobus Timmermans

vlot afgehandeld

14 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Wendy Smit

Moeilijke tijd afgerond

14 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Raymond Huisman

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Robertus van der Linden

Dichter naar elkaar gekomen

10 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Ilona Wolters

Erfenis zo geregeld

11 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Rob Kuipers

Geen kant gekozen

10 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Ramona Schouten

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Petra Bos

Na lang onrustig nu ontspanning

8 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Erwin van Loon

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

5 mei 2020

- Marianne de Wit

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

2 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jasper Postma

Niet enkel voor werknemers

2 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Arjan Mulder

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Joyce Jonker

Niks meer te doen met mijn werkgever!

1 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Thijs Dekker

Fijn afgehandeld

28 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Saskia van der Meer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

30 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Mariska van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 mei 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Vanessa Driessen

Niet prijzig

27 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Janneke de Bruijn

Fatsoenlijk afgehandeld

30 april 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Mariska Jacobs

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

25 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Natasja Post

Vlot in contact

23 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Brenda Verhoeven

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

24 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Dave de Koning

Na lang turbulent nu rust

23 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Maurice van de Velden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

21 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ingrid van Leeuwen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Susanne Boer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Johanna Willemsen

Pijnlijke tijd afgerond

18 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jelle Postma

Conflict met werknemer opgelost

20 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Dave Postma

Vlot in contact

19 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Vincent de Bruin

Betrokken en aardig

16 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wendy van den Heuvel

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

14 april 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Saskia de Vries

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

19 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Joost Huisman

Oprecht chapeau

11 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marleen Schipper

Op maat afgestemd advies

15 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Eric van de Berg

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

16 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Joris Kuipers

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

11 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marc de Groot

Professioneel en vlug

9 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marc Janssen

De mediator was fijn!

13 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Raymond van de Wal

Het idee was aantrekkelijk

8 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Ramona Koning

Na lang onrustig nu rust

7 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jacobus Visser

Oprecht chapeau

4 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Annemieke van der Heijden

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bas Schipper

Niet alleen voor personeel

4 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Tamara Gerritsen

Pijnlijke tijd afgerond

3 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Laura Verbeek

Oprecht neutraal

2 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Jessica Smits

Betrokken en aardig

3 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Gerardus Meijer

Betrokken en aardig

5 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Joris Scholten

Het idee was degelijk

4 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Deborah Koning

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 maart 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Irene Hofman

Content

21 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Roy Koster

Pijnlijke tijd afgesloten

4 maart 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Roy van der Heijden

Niks meer te doen met mijn werk!

31 januari 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Erwin Bosman

Dichter naar elkaar gekomen

23 januari 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Richard de Boer

Echt neutraal

25 december 2019

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Vanessa Sanders

Fijn!

3 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriaan van den Heuvel

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacob Koning

Mediatorkaart is top!

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Nienke de Vries

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Chantal Meijer

Snelle offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco van de Velden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Femke van der Meulen

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Verhoeven

Super service

23 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacobus Post

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Franciscus Bosman

Ideale tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David de Graaf

Voortreffelijke match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus van Dam

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barry van den Broek

snelle service

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Eric Smit

snelle service

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Tamara van der Meulen

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Daniël Mol

snelle service

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Margaretha van den Broek

Ideale match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob Verbeek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natasja Maas

erg snel

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Dennis van der Meer

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Paulus Bakker

Vlugge offerte

9 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Koning

Forum bood hulp

8 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Daniël de Jong

Perfecte website

28 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maria Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

27 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jacob van Loon

Ideale website

17 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Willem Hofman

aangename service

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Annemarie Jacobs

betaalbaar en professioneel

30 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Verhoeven

Ideale tip

29 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric Koster

Aangenaam verrast

18 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ronald de Bruijn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Klaas Postma

Snelle offerte

11 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van Dam

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Gerritsen

Dé tip

10 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tom de Leeuw

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

29 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Monique van de Velde

zeer rap geholpen

21 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Edwin Vos

Gevonden via forum

14 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Esther Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barry de Boer

Fijne service

7 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Vincent de Bruijn

Eindelijk een fijne site

26 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard van Doorn

Perfecte website

24 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond de Vries

Vlugge offerte

12 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Thomas Dekker

aangename service

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martijn Timmermans

Goede werking van de website

27 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christian Gerritsen

Mediatorkaart is top!

20 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Petrus Peters

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita Hendriks

Aangenaam verrast

12 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johannes van Loon

Lang leve google

30 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel de Groot

Geen linkedin nodig

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Koster

Forum bood hulp

21 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Michiel Sanders

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martin Hermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tom van Dijk

Dé tip

29 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien Bakker

Fijne service

23 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sandra van de Berg

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Karin van Beek

Google is je grootste vriend

5 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Maas

Ideale tip

28 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger Willemsen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita Post

Lang leve google

16 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

6 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Veenstra

Dit werkt fijn

29 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Huisman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sebastiaan Hermans

Ideale match

14 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patricia Kuipers

Google is je grootste vriend

6 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Hofman

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Maas

De perfecte match

22 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michiel van Wijk

Voortreffelijke match

11 maart 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Edwin Vermeulen

Lang leve google

17 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Hermans

Lang leve google

5 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon van de Ven

Gevonden via forum

6 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Marijke de Groot

Perfecte website

12 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anouk de Boer

Ideale tip

23 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mark van de Brink

Forum bood hulp

2 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Miranda van de Velde

Uitgelichte mediators uit Glane

Familie & Strafrecht Advocaat Flokstra

Deurningerstraat 37a
7571 BA Oldenzaal
Nederland

0541 571 000
http://www.fsadvocaat.nl/

Dinkel Advocaten | Oldenzaal

Berkstraat 100
7572 CD Oldenzaal
Nederland

0541 712 800
http://www.dinkeladvocaten.nl/

HvD Pensioenadvies

Griekenlandlaan 48
7577 MN Oldenzaal
Nederland

0313 844 143
http://hvd-pensioenadvies.nl/