Mediator Haarsteeg

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Haarsteeg?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Haarsteeg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Haarsteeg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Haarsteeg gezocht?

Een mediator uit Haarsteeg vinden

Mediator Haarsteeg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarsteeg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drunen, Wijk en Aalburg en Esch bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Haarsteeg

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Haarsteeg? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Haarsteeg te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Haarsteeg terecht voor:

  • Mediator scheiding Haarsteeg
  • Zakelijke mediation Haarsteeg
  • Familie mediation Haarsteeg
  • Mediation arbeidsconflict Haarsteeg
  • En meer

Alle mediators uit Haarsteeg

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Haarsteeg – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Haarsteeg. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Haarsteeg voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Haarsteeg.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Haarsteeg

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Haarsteeg voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Haarsteeg weet uit ervaring hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Haarsteeg stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Haarsteeg gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door enkele stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Haarsteeg.

Scheiden in Haarsteeg is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Haarsteeg zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Haarsteeg die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Haarsteeg, via een betaalbare mediators

Scheiden Haarsteeg

Klik op de knop ‘Scheiden Haarsteeg‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Haarsteeg, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Haarsteeg

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil op te lossen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Haarsteeg op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Haarsteeg.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Haarsteeg – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Haarsteeg te vinden. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Haarsteeg.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Haarsteeg voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Haarsteeg te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Haarsteeg.

Veelgestelde vragen over mediation in

Haarsteeg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Haarsteeg jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Haarsteeg.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Haarsteeg. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Haarsteeg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Haarsteeg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Haarsteeg

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

12 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Ronald Jansen

Een lintje krijgen

3 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roy Peters

Volledig objectief

30 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Joris van Leeuwen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

24 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Iris Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Melanie Maas

Vlot in contact

22 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Esther van de Pol

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

24 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jacob Gerritsen

Vaak bereikbaar

27 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Karin de Lange

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

19 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Stefan Schipper

Scheiding met zilveren randje

24 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Inge Koning

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Yvonne Jacobs

Geoefend mediator

23 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Jan de Jong

Betrokken en sympathiek

16 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Evelien Jonker

Eindelijk ruzie opgelost

18 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Richard Kuijpers

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Adrianus de Bruin

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Edwin Dekker

Erfenis zo afgehandeld

12 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Saskia Schipper

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

14 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Jolanda de Jonge

Het idee van de mediation helpt oprecht

10 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Erwin de Graaf

Niks meer te maken met mijn werkgever!

11 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vanessa Bosch

Nalatenschap netjes verdeeld

10 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Cindy van Dongen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

14 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Edwin Blom

Persoonlijke benadering

12 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Adriaan van den Bosch

Oprecht fijn

6 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Adriaan de Boer

Erfenis eerlijk verdeeld

6 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Klaas van de Wal

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Petra Jonker

Verstandig afgehandeld

5 juli 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Bastiaan Postma

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Robert Dijkstra

Scheiding met zilveren randje

6 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Arjan van Dam

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Marije de Ruiter

Lastige periode afgerond

2 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marianne van de Wal

Niet prijzig

30 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruben Willemsen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

4 juli 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Cindy Kuijpers

Direct opgelost!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Inge van der Laan

Het idee van de mediation helpt oprecht

27 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Astrid de Bruin

Prijs viel mee!

24 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Karin Bosch

Ook voor werkgevers

26 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Sebastiaan van der Linden

Ruzie met werknemer opgelost

29 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Martijn Willemsen

Verwachtingen overtroffen

21 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Astrid Timmermans

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Pieter van de Velde

Oprecht fijn

19 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sjoerd Driessen

Echt neutraal

18 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Simone Peeters

Geoefend mediator

21 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Brenda Bakker

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

22 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Barbara Bos

Onzekere kwestie goed afgehandeld

16 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Rogier van de Velden

Goed geregeld

21 juni 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Daniël de Graaf

Volledig objectief

17 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Femke van den Heuvel

Gewoon fijn

16 juni 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Tessa Smits

Vechtscheiding voorkomen!

18 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Björn van den Broek

Simpel en snel

13 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jacoba Boer

Persoonlijk afgestemd advies

13 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Annemarie de Groot

Niets meer te maken met mijn werkgever!

10 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Saskia van de Berg

Verstandig geregeld

13 juni 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Koen van der Horst

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

9 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Chantal Verhoeven

Nalatenschap zo afgehandeld

12 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bram Postma

Meelevend en welwillend

5 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Cornelis de Bruin

Arbeidsconflict kundig opgelost

6 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Martin Mulder

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sylvia Vos

Fatsoenlijk geregeld

5 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Tessa Bos

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

8 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marcel van Veen

Niet duur

6 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Renate de Graaf

Pijnlijke periode afgerond

1 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Eva Post

Tevreden

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Renate Martens

Geoefend mediator

30 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Monique Driessen

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

4 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Pieter Schouten

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

30 mei 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Petrus de Groot

Het plan was aantrekkelijk

31 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Evelien Vink

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

28 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martine van Beek

Niet enkel voor werknemers

2 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Adrianus van Loon

Conflict met werknemer opgelost

28 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Rogier van de Ven

Hulp bij uit elkaar gaan

26 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Björn de Groot

Ervaren mediator

30 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Susanne Hendriks

Dichter naar elkaar gekomen

26 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Dave Verbeek

Persoonlijke aanpak

26 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Angela Vink

Tevreden

24 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Karin van de Brink

Moeilijke periode afgerond

22 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Christiaan Visser

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

21 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marloes Koning

Oprecht goed

24 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Franciscus Evers

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 mei 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Bram van Dijk

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

21 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Willem Kuijpers

Boven verwachting

16 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Joyce Boer

Snel afgehandeld

18 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Maartje Smit

Hulp bij scheiding

18 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Antonius van de Velde

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

18 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Marloes de Ruiter

Scheiding met zilveren randje

15 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Diana de Jonge

Na lang onrustig nu ontspanning

12 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Eva van der Horst

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Daniël Timmermans

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

10 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Chantal van der Linden

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Catharina van der Linden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jelle van de Berg

Profi en snel geregeld

7 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Monique Bos

Het plan was fatsoenlijk

11 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Saskia Hermans

Lastige periode afgesloten

11 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sebastiaan Bakker

De mediator was fijn!

11 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Ellen van Loon

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Jacobus Dijkstra

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ellen Kuiper

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

5 mei 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Richard Huisman

Oprecht chapeau

1 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anne de Groot

Gelukkig nu van mijn baas af

1 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Richard Willemsen

Eindelijk conflict opgelost

4 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Wendy Verhoeven

Uiteindelijk van mijn baas af

30 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Esther Bosman

Gewoon fijn

29 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Maarten Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

28 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Eva Gerritsen

Pijnlijke tijd afgerond

1 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Thijs van de Wal

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

29 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Karin van Beek

Vlot in contact

28 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Charlotte de Jonge

vlot afgehandeld

23 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Robertus van de Veen

vlot afgehandeld

22 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Maartje Vink

Moeilijke periode afgerond

22 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Jacqueline de Jong

Echtscheiding met zilveren randje

26 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Diana van de Velde

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

24 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Johannes Smeets

Boven verwachting

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ivo Groen

Gelukkig nu ruzie opgelost

18 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marco Meijer

Het idee van de mediation helpt echt

18 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Kelly de Jong

Gewoon goed

23 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Elisabeth Maas

Na lang turbulent nu ontspanning

17 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Michel Huisman

Ruzie met werknemer opgelost

15 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Wilhelmina van de Ven

Gelukkig nu rustigere tijden

16 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Suzanne de Boer

Pijnlijke tijd afgesloten

18 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Charlotte Hofman

Betrokken en aardig

17 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marijke Prins

Simpel en vlug

12 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Angela van Dongen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Daniëlle Smeets

Betrokken en aardig

14 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Caroline van de Wal

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Charlotte van de Ven

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

9 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Wendy Dekker

Betrokken en aardig

10 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Elizabeth Kuijpers

Tarief viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura de Vos

Echt objectief

11 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Gerrit van der Horst

Simpel en vlot

10 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Erwin de Vries

Hulp bij (tiener)dochter

7 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Petra Meijer

Goed afgehandeld

6 april 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Angela van Vliet

Verwachtingen overtroffen

5 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Hendrikus de Bruin

Een schouderklopje verdiend

1 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Deborah van der Laan

Vaak bereikbaar

30 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Wouter van Dam

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

4 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Maria Vink

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

31 maart 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Judith van der Linden

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

15 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Rogier Veenstra

Niks meer te doen met mijn werkgever!

18 februari 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bianca van der Horst

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

4 februari 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Judith Boer

Arbeidsconflict kundig opgelost

13 januari 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Mirjam de Haan

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

31 december 2019

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Simon Huisman

Forum bood hulp

28 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn Visser

Gevonden via forum

26 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Niels Smeets

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

30 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Hoekstra

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Prins

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thomas van den Heuvel

Werkt goed dit

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anna Bos

Snelle offerte

24 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tessa van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martijn Prins

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Antonius Bos

Lang leve google

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica de Vos

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje Martens

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth Verbeek

Erg tevreden

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Koen Koster

Forum bood hulp

13 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marije Hofman

Ideale match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerrit van Dam

snel geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Remco de Graaf

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn de Lange

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona Bosch

Goed contact

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michel Dijkstra

Dé tip

3 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien van Loon

Ideale tip

27 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid van Wijk

Ideale match

20 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Janssen

Ideale tip

7 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Koster

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie van den Broek

zeer rap geholpen

27 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Franciscus de Groot

Geen linkedin nodig

18 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Post

betaalbaar en professioneel

12 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Bosman

Duidelijke website

9 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thijs de Ruiter

Aangenaam verrast

9 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Timmermans

Mediatorkaart is top!

1 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana van den Heuvel

Google is je grootste vriend

22 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Bosch

Goed contact

15 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Thomas van de Ven

De perfecte match

7 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara de Wit

Forum bood hulp

1 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Wilhelmina Kuiper

snelle service

28 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Roel Dekker

Lang leve google

18 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey de Vries

Forum bood hulp

11 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Linda Vink

Via linkedin niet hetzelfde

6 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van der Heijden

Zeer verrast

27 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ronald de Groot

Google is je grootste vriend

23 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van Dongen

Zeer verrast

12 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Raymond van de Pol

Prettige service

6 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Diana Peters

Ideale tip

30 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marieke Brouwer

Heel positief

23 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerrit Hermans

De perfecte match

16 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus Evers

Goed contact

9 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy Bakker

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sandra van der Linden

Gevonden via forum

27 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Femke Visser

Lang leve google

24 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van Beek

Ideale website

17 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerrit van de Velden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eva de Lange

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Chantal Vermeulen

vlot en makkelijk

23 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Wendy Schouten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jessica de Boer

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Annemarie Groen

Werkt lekker!

6 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eric Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marc Schouten

Dé tip

18 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara van Dongen

Perfecte tip

12 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Astrid van de Veen

Snelle offerte

2 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Vos

Super service

2 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Femke Boer

Erg tevreden

24 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Patrick Schipper

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joris Kramer

Via Via maar dan beter

2 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Jonker

Voortreffelijke match

4 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Alexander Timmermans

Ideale match

8 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs van Dongen

Lang leve google

17 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan Molenaar

Positieve ervaring

31 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ramona de Bruijn

Snelle offerte

3 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne Willemsen

Uitgelichte mediators uit Haarsteeg

Bogaerts & Groenen advocaten

Lekkerbeetjesstraat 6
5211 AL 's-Hertogenbosch
Nederland

088 141 0800
http://www.bgadvocaten.nl/

Reitsma Advocaten

De Ring 6
5261 LM Vught
Nederland

073 800 0200
https://www.reitsma-advocaten.nl/

W&W Arbeidsrecht

Willemsplein 2
5211 AK 's-Hertogenbosch
Nederland

073 704 0170
https://wenwadvocaten.nl/