Mediator Nieuwkuijk

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Nieuwkuijk?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Nieuwkuijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Nieuwkuijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Nieuwkuijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Nieuwkuijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwkuijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drunen, Wijk en Aalburg en Haarsteeg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Nieuwkuijk

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Nieuwkuijk? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Nieuwkuijk te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Nieuwkuijk. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Nieuwkuijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Nieuwkuijk
  • Zakelijke mediation Nieuwkuijk
  • Familie mediation Nieuwkuijk
  • Mediation arbeidsconflict Nieuwkuijk
  • En meer

Alle mediators uit Nieuwkuijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Nieuwkuijk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Nieuwkuijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Nieuwkuijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Nieuwkuijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Nieuwkuijk

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Nieuwkuijk weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het wegwerken van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Nieuwkuijk eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Nieuwkuijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Nieuwkuijk.

Scheiden in Nieuwkuijk is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Nieuwkuijk zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwkuijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Nieuwkuijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Nieuwkuijk

Klik op de knop ‘Scheiden Nieuwkuijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Nieuwkuijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Nieuwkuijk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Nieuwkuijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Nieuwkuijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Nieuwkuijk – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Nieuwkuijk vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Nieuwkuijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Nieuwkuijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Nieuwkuijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Nieuwkuijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Nieuwkuijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Nieuwkuijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Nieuwkuijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Nieuwkuijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Nieuwkuijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Nieuwkuijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Nieuwkuijk

Geen testament, wel netjes verdeeld

10 september 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Barry Driessen

Conflict met medewerker opgelost

2 september 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Nicole Bos

Niet alleen voor personeel

30 augustus 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Kirsten Willemsen

Het idee uit de mediation helpt echt

27 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maartje van der Meer

Een lintje krijgen

21 augustus 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Maarten de Jong

Gelukkig nu conflict opgelost

26 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Remco de Leeuw

Niks meer te doen met mijn werk!

17 augustus 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sebastiaan de Bruin

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

17 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Hendrikus de Jonge

Eindelijk van mijn leidinggevende af

7 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Stefan van de Berg

Oprecht fijn

12 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Rutger van Doorn

Ook voor werkgevers

3 augustus 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Sylvia de Boer

Een lintje verdiend

29 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marleen van der Meulen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

30 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jessica Hermans

Het idee van de mediation helpt oprecht

25 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Thijs van Beek

Fatsoenlijk afgehandeld

29 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Sjoerd de Bruin

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

23 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Martijn Hofman

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

24 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Iris Smeets

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Rogier van de Velde

Prijs viel mee!

24 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Kim van Dam

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

21 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Melanie Martens

Tevreden

19 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Cindy Peeters

Conflict met werknemer opgelost

20 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Charlotte de Bruijn

Eindelijk onenigheid opgelost

21 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Rogier de Koning

Snel afgehandeld!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Thijs Bosch

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

16 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Danny Smit

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Annemieke van der Meer

Gewoon prima

15 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Jessica Vermeulen

Meer ontvangen dan bedacht

15 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Christian Bosman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Nienke van de Velde

Niet enkel voor personeel

16 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Sebastiaan van Dongen

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Ilse Schipper

Veelal bereikbaar

7 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Dave Jonker

Meelevend en vriendelijk

13 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Chantal Wolters

Hulp bij uit elkaar gaan

8 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Marianne Bosch

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

9 juli 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Patrick Smit

Content

6 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Dave van Doorn

Vaak bereikbaar

5 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Wendy Martens

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

3 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Annemarie van de Ven

Kwetsbare afwikkeling top besloten

4 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Patrick de Groot

Niet prijzig

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca Brouwer

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Hanneke van de Velden

Na lang onrustig nu rust

3 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Maurice van den Bosch

De familie is opnieuw een familie

28 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Gerrit Meijer

Ruzie met werknemer opgelost

29 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Sandra Dijkstra

Lastige tijd afgesloten

24 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Erwin Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Jan van Veen

Het idee van de mediation helpt echt

29 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Marloes Meijer

Boven verwachting

23 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Edwin Gerritsen

Prijs viel mee!

23 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Deborah Martens

Geen kant gekozen

20 juni 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Barry van den Broek

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

20 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Kim van Leeuwen

Simpel en snel

20 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Petronella Gerritsen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

21 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- René de Vos

Hulp bij (tiener)dochter

23 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Michael Jonker

De familie is opnieuw een familie

16 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Miranda Smit

Niet alleen voor personeel

21 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Robin de Lange

Eindelijk van mijn baas af

18 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Manon de Vries

Ook voor werkgevers

17 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Vincent Koster

Dichter naar elkaar gekomen

13 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Anna Peeters

Erfenis zo afgehandeld

15 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Steven de Jong

De mediator was fijn!

15 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Eveline de Vries

Prijs viel mee!

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- René de Wit

Gelukkig nu van mijn baas af

14 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bianca Koning

Ruzie met dochter opgelost

10 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Guido de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wendy de Lange

Scheiding met zilveren randje

10 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Petronella van der Laan

Echt neutraal

6 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Martinus van den Heuvel

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Martinus van Loon

Profi en handig geregeld

9 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Robin Janssen

Geen kant verkiezen

8 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Remco Willems

Vechtscheiding voorkomen!

1 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne Schouten

Uitstekend geregeld De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

31 mei 2020

- Roel Postma

Gelukkig nu onenigheid opgelost

4 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Jelle Smits

Direct afgehandeld!

30 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Susanne Jonker

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

3 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Martinus Wolters

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

29 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bastiaan Dijkstra

Het idee uit de mediation helpt oprecht

28 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Natasja Mulder

Hulp bij (tiener)dochter

26 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Anne van der Laan

Meer ontvangen dan verwacht

30 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- David Brouwer

Niet duur

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Robert Janssen

Pijnlijke periode afgerond

28 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marinus Verbeek

Het plan was degelijk

25 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Maartje van Veen

Conflict met medewerker opgelost

24 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Ivo Veenstra

Lastige periode afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Maarten Hermans

Gevoelige kwestie fijn geregeld

22 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Johannes Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ingrid Verhoeven

Echtscheiding met zilveren randje

24 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jacob de Lange

Persoonlijk afgestemd advies

21 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Marije Scholten

Moeilijke periode afgesloten

22 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Ellen de Ruiter

Snel afgehandeld!

18 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Laura Scholten

Oprecht onpartijdig

16 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Cornelis van de Veen

De mediator was goed!

15 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wouter van den Bosch

Het plan was goed

13 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Karin van de Velden

Fijn geregeld

14 mei 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Stefan de Bruijn

Een schouderklopje krijgen

15 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- René Willemsen

Niet duur

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Matthijs de Lange

Betrokken en sympathiek

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maurice Boer

Gewoon prima

11 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Kelly Verhoeven

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sebastiaan Verhoeven

Het plan was aantrekkelijk

7 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Maartje Janssen

Vaak bereikbaar

9 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Evelien de Jonge

Prijs viel mee!

10 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Kim Sanders

Meer ontvangen dan verwacht

5 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Barbara Gerritsen

Veelal bereikbaar

5 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Bianca de Koning

Nalatenschap netjes gedeeld

9 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Matthijs de Wit

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Johanna van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Alexander van Dongen

Meer ontvangen dan bedacht

5 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jeroen van de Berg

Betrokken en sympathiek

30 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Tim Koning

Gelukkig nu van mijn baas af

28 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Susanne van de Berg

De mediator was verstandig!

3 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joyce van Dongen

Meelevend en welwillend

3 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marleen Willems

Hulp bij uit elkaar gaan

27 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Thijs Mulder

Het plan was fatsoenlijk

1 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Annemarie Smit

Geen kant verkiezen

28 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Sandra Visser

Niet enkel voor werknemers

23 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Renate Maas

Erfenis zo afgehandeld

26 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Hanneke Vos

Geen kant gekozen

23 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Anita Kok

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

21 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Melanie de Vos

Een lintje verdiend

26 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Arie de Bruin

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

18 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Joyce Jonker

De familie is opnieuw een familie

18 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Charlotte van der Heijden

Eindelijk van mijn baas af

20 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- David Koning

Het idee was fatsoenlijk

19 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ellen Meijer

Simpel en snel

17 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ilona Evers

Professioneel en snel

15 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Jolanda de Bruin

Gelukkig nu rustigere tijden

19 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Paulus de Groot

Op maat afgestemd advies

18 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Michel de Bruijn

Hulp bij uit elkaar gaan

11 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Annemieke de Boer

Oprecht neutraal

13 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Angela Meijer

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

9 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Eva van de Ven

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Eveline Molenaar

Eindelijk van mijn leidinggevende af

11 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Mark Kramer

Erfenis netjes verdeeld

11 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Edwin van der Linden

Nalatenschap zo geregeld

10 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Peter Mulder

Lastige tijd afgerond

12 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Patricia Jonker

De familie is weer een familie

4 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Rogier van Loon

Vlot in contact

7 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Bas de Groot

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

6 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jasper Hermans

vlot afgehandeld

4 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Peter Bosman

Persoonlijk afgestemd advies

5 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Nienke Willems

Het plan was fatsoenlijk

3 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maarten de Groot

Gelukkig nu rustigere tijden

2 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Erwin Prins

Content

29 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Sjoerd Vermeulen

Verwachtingen overtroffen

4 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Simone Vermeulen

Professioneel en vlug

16 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ruben Hofman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 februari 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Claudia Verhoeven

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

2 februari 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Paul van der Horst

Vakkundig en vlug

22 januari 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Maarten van de Berg

Op maat afgestemd advies

18 december 2019

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Simone de Vries

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita van Beek

Ideale tip

31 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana de Vos

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Martine Verhoeven

zeer rap geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Edwin de Jonge

zeer rap geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joyce Hendriks

Snelle offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Hoekstra

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina Postma

Erg tevreden

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Leonie de Bruin

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Edwin de Boer

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël Dijkstra

Ideale match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nancy Smits

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Huisman

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Edwin van den Heuvel

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Saskia Willems

Gevonden via forum

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mariska Kuijpers

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika de Jong

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Hermans

erg snel

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ramona Visser

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Verbeek

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona van der Meer

Lang leve google

11 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura van Veen

betaalbaar en professioneel

5 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Robertus van der Horst

erg betaalbaar

29 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Maas

Via forum hier terechtgekomen

20 februari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dirk Wolters

Dit werkt fijn

13 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent van der Laan

Positieve ervaring

8 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Robin Smeets

Prettige service

3 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Robin Vink

Positieve ervaring

27 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hendrika Hendriks

zeer rap geholpen

21 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerrit Groen

erg snel

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Inge Huisman

Goede werking van de website

8 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan van den Bosch

Google is je grootste vriend

10 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jeroen Hoekstra

Aangenaam verrast

27 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Franciscus van de Pol

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kim Schouten

Snelle offerte

8 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje Smeets

Gevonden via forum

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Steven Willemsen

Positieve ervaring

24 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marjolein Martens

Eindelijk een goede site gevonden

21 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Danny Jonker

Voortreffelijke match

12 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne Bosch

Werkt goed dit

4 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura Boer

Google is je grootste vriend

26 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Hofman

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Bosch

Dit werkt fijn

17 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maurice de Jong

Eindelijk een fijne site

7 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke van de Velde

Via Via maar dan beter

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Vos

Erg tevreden

28 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robertus Vink

vlot en makkelijk

18 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Natasja Mulder

Gevonden via forum

14 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Elisabeth van Loon

Gevonden via forum

5 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bram de Lange

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Angelique Smits

Ideale website

25 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Peter de Ruiter

aangename service

16 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ilona van de Pol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Martine van der Heijden

Prettige service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Barry van Beek

Forum bood hulp

23 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Alexander Peeters

Google is je grootste vriend

16 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Kuiper

Werkt lekker!

6 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anna Mol

Dé tip

4 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan Schipper

Goed contact

26 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina van Veen

Zeer verrast

19 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martin Timmermans

Prettige service

12 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jessica de Bruin

Duidelijke website

5 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sandra van Loon

Voortreffelijke match

28 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas van Loon

Werkt goed dit

19 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia van de Ven

Duidelijke website

11 maart 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy van den Broek

Voortreffelijke match

22 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin van Wijk

Goed contact

4 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dirk de Graaf

Fijne service

5 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tom Koster

Duidelijke website

22 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michiel van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

28 december 2018

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- David Jansen

Heel positief

12 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Charlotte Jonker

Google is je grootste vriend

18 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana van de Velden

Uitgelichte mediators uit Nieuwkuijk

Van Raak Advocatuur

Slimstraat 8A
5071 EK Udenhout
Nederland

013 590 8877
http://www.vanraakadvocatuur.nl/

WitloksCommunicatie

Kerkstraat 29
5268 AE Helvoirt
Nederland

06 15143455
https://witlokscommunicatie.nl/

MediationMiddenBrabant

Weislag 5
5221 AZ 's-Hertogenbosch
Nederland

06 53446835
http://mediationmiddenbrabant.nl/